H Irina Shayk έκανε unfollow τον Cristiano Ronaldo

Και κάπως έτσι έγινε «επίσημος» ο χωρισμός τους...

Οι φήμες των τελευταίων ημερών τους ήθελαν στη μακριά μέχρι στιγμής λίστα με τους διάσημους χωρισμούς που έχουν γίνει μέσα στους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι τελικά δεν είναι μόνο φήμες, αλλά η Irina Shayk και ο Cristiano Ronaldo τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια δεν είναι πλέον μαζί μετά από σχεδόν 5 χρόνια σχέσης - είχαν γνωριστεί το 2010.

Το πιο «δυνατό» αποδεικτικό του χωρισμού τους δεν ήταν η απουσία της από την εκδήλωση όπου βραβεύτηκε με το Ballon d’Or ο Cristiano Ronaldo - ποτέ δεν έλειπε από το πλευρό του - ούτε η απουσία αναφοράς στο πρόσωπό της στον ευχαριστήριο λόγο του, ούτε το γεγονός ότι ο άσος της μπάλας δεν της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της στις 6 Ιανουαρίου. Αυτό που έκανε τους πάντες να επιβεβαιώσουν τις φήμες ήταν ο... διαδικτυακός τους χωρισμός.

Η μελαχρινή καλλονή έκανε unfollow από τον λογαριασμό του - μέχρι πρότινος - αγαπημένου της στο Twitter, κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια σήμερα, ενώ αυτή τη στιγμή περνάει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάποιο εξωτικό προορισμό, κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr