Το γιορτινό Olive είναι στο Θέμα!
Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».
To Οlive Iανουαρίου - Φεβρουαρίου υποδέχεται τη νέα χρονιά διπλό και πιο χορταστικό από ποτέ με έξι γιορτινά μενού και χίλιες δυο νόστιμες ιδέες!
Η Ντίνα Νικολάου μας προσκαλεί σε ρεβεγιόν με άρωμα Γαλλίας και ο Ηλίας Μαμαλάκης επιμένει ελληνικά και στρώνει γιορτινό τραπέζι με γουρουνόπουλο, βελουτέ τραχανά και μελομακάρονα.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στρώνει το καλό του τραπέζι πολύχρωμο και αρωματικό και φτιάχνει αγριογούρουνο με μέλι και κρασί για κυρίως.
έξυπνο μενού της επόμενης μέρας και ο Ανδρέας Λαγός κάνει ποδαρικό στο 2016 με συνταγές του κόσμου από 5 διαφορετικές χώρες.
Ακόμη, δυο γιορτινά μενού για να τα συνδυάσετε τσιμπολογήματα με ονειρεμένες μπουκίτσες!
Γκράντε ορεκτικά με βάση το τυρί!
Πίτα-μαργαρίτα με κιμά για να εντυπωσιάσετε!
Βασιλόπιτες σε μονομαχία για να σε κερδίσει η καλύτερη!
Γιορτινά γλυκά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!
Σπουδαίες συμβουλές και συνταγές με λάχανο!
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr