Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε απίστευτες σκηνές στη βίλα, όπου διαμένουν αυτή την εβδομάδα οι διάσημοι, κάνοντας ξεκάθαρο το γεγονός πως έχει δημιουργηθεί «κλίκα» στην ομάδα της Φωτιάς.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σε αγώνισμα, ήταν προκλητικός με τον Γιώργο Μαυρίδη, λέγοντας τη φράση «αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής». Ο Γιώργος Μαυρίδης, έκανε γνωστό, χθες, στον Αλεξάνδρου ότι παρεξηγήθηκε με τη συγκεκριμένη φράση, ενώ η Αποστολία Ζώη υποστήριξε το γνωστό μοντέλο.
Οι δυο τους τόνισαν ότι η φράση υπάρχει και είναι πολλοί αυτοί που τη λένε στην Ελλάδα. Και δεν ήταν μόνο αυτό! Ο Μαυρίδης ζήτησε αν έχει περισσέψει φαγητό για τα σκυλάκια και ο συμπαίκτης του, Νίκος Αναδιώτης του απάντησε εκνευρισμένος ότι «στα σκυλιά δεν δίνουμε από αυτό που τρώμε». Σχεδόν, όλη η ομάδα συσπειρώνεται γύρω από τον Αλεξάνδρου και ο Γιώργος φαίνεται να είναι πιο μόνος από ποτέ.
Δείτε όλα όσα συνέβησαν στη βίλα του Nomads: