Η κόρης της Βάνας Μπάμρμπα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Η Φαίδρα Μαρασλή απολαμβάνει το καλοκαίρι και μοιράζεται στιγμές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H μητέρα της έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της ότι οι σπουδές θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό της μέλημα και η προτεραιότητά της.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Βάνα Μπάρμπα έχει δηλώσει για την κόρη της: «Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγαλώσει με το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και το δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα (...) Έκανα την επανάσταση μου στα 17-18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορές που της έλεγα: «Η μαμά σου ήταν ωραία» και μου απαντούσε «Μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά!».
Όταν η συζήτηση για τις απάτες στο διαδίκτυο φτάνει να αποτελεί ρουτίνα στα βραδινά δελτία των ειδήσεων, σημαίνει ότι δεν μιλάμε για πρόβλημα, αλλά για… πανδημία!