Μαρία Σολωμού! Αποκαλυπτική όπως πάντα!

Γνωστή για τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα, η Μαρία Σολωμού κάνει μία πραγματική αποκάλυψη! Όπως δηλώνει, ήταν μεγάλη υποχώρηση για εκείνη να βαφτίσει τον γιο της....

Γνωστή για τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα, η Μαρία Σολωμού κάνει μία πραγματική αποκάλυψη! Όπως δηλώνει, ήταν μεγάλη υποχώρηση για εκείνη να βαφτίσει τον γιο της. “Ειλικρινά, δεν θα το βάφτιζα, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν είναι ιδεολογικό το θέμα. Θεωρώ πως η διαδικασία της βάφτισης είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά. Έχετε δει κανένα παιδάκι να γελάει στα βαφτίσια του; Όλα κλαίνε» είπε ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την άποψή της για τον όρο ‘ανύπαντρη μητέρα’ τον οποίο θεωρεί άκρως υποτιμητικό: “Το παιδί μου έχει πατέρα και δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Το κρίσιμο στοιχείο για μένα είναι ότι οι γονείς του παιδιού μου δεν ζουν μαζί”, είπε.

Όσο για τα media που  δείχνουν να την λατρεύουν, η Μαρία Σολωμού υποστηρίζει : “Τα media λατρεύουν να με μισούν. Στην αρχή ήμουν "ο άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους". Αυτό έγινε στη συνέχεια κατακραυγή, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να ακούει την αλήθεια”.  Αυτά κι άλλα πολλά είπε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό γυναικείο  περιοδικό και η αλήθεια είναι πως δεν μείναμε και με το στόμα ανοιχτό με τα πιστεύω της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr