Ο Μάρκος Σεφερλήςβρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε μεταξύ άλλων και για τις παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Η σύζυγός του παρενέβη στη συνομιλία τους με ένα τηλεφώνημα και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον γνωστό ηθοποιό.
«Ο Μάρκος μου χάρισε ότι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου, τον Χάρη. Είναι αυτός που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή πιο χαρούμενα. Είναι αυτός που με έμαθε ότι γελάμε με την καρδιά μας στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τη στιγμή που σφίγγουμε τα δόντια πάλι γελάμε. Είναι αυτός που μου έμαθε τα πιο περίεργα “μαθηματικά”, ότι η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται. Είναι αυτός που προσπαθεί να μου μάθει ότι δουλεύουμε non stop, ότι δεν χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά δεν θα μου το μάθει ποτέ. Και είναι αυτός για τον οποίο θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, αλλά με δυο λόγια είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την ευτυχία μου».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.