Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου εξέφρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Ντάνος». Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, πόζαρε δίπλα στον Ντάνο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
«Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμάς δίχως καν να τους γνωρίζεις… Έτσι ένιωσα και εγώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. (Τώρα που τον γνώρισα κατάλαβα πως δεν έπεσα ούτε στο ελάχιστο έξω…) Μου αρέσει η στάση ζωής του,η σεμνότητα και η διακριτικότητα που υπάρχει σε όλα του τα βήματα. Μου αρέσει που στεκόταν και στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, δίχως φανφάρες και μεγάλα λόγια. Μου αρέσει που κατέθεσε σε ένα βιβλίο ,ιστορίες από τη ζωή του. Μου αρέσει που μέσα από τις σελίδες του ‘’ΝΤΑΝΟΣ’’, βλέπουμε τη θέληση, την πίστη, την απογοήτευση, τη δύναμη, βλέπουμε κομμάτια μιας ζωής που πολλές φορές θυμίζει κομμάτια από τη δική μας. Καλοτάξιδο φίλε και πιστεύω πως όλοι όσοι διαβάσουν το βιβλίο σου θα μείνουν με το θετικό πρόσημο που έμεινα και εγώ».
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!