Η τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου είναι προ των πυλών. Ο πρώην εκδότης ετοιμάζεται να κάνει «come back» αυτή τη φορά με δική του μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση Open και ψάχνει παρτενέρ. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την συμπαρουσιάστρια.
Σε πρώτη φάση ακούστηκαν τα ονόματα κυριών που είναι «ελεύθερες». Η Σάσα Σταμάτη ήταν από τα πρόσωπα που βρέθηκε σε συζητήσεις με τον σταθμό, ωστόσο δεν υπήρξε προοπτική συνεργασίας τελικά. Δεν θα είναι όμως ούτε και η Νικολέττα Ράλλη η οποία δεν εργάζεται στην TV αυτή τη στιγμή.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά οι κυρίες που πραγματικά φλερτάρουν και φέρεται να είναι μία από τις επικρατέστρες στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου είναι η Αθηναΐς Νέγκα και η Μαντώ Γαστεράτου, που έχει ήδη περάσει από casting.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.