Ο Πάνος Τόγιας του MasterChef αποκαλύπτει τι τους απαγόρευε η παραγωγή

Οι πιο έντονες αναμνήσεις του από το ριάλιτι μαγειρικής

Τι απαγόρευε η παραγωγή του MasterChef στους παίκτες του ριάλιτι και τι του έλειψε πιο πολύ αποκάλυψε ο Πάνος Τόγιας σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλεθεατής».


Τι σου έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήσουν στο παιχνίδι;

Οι μπίρες, απαγορευόταν το αλκοόλ. Μετά το γύρισμα, μια μπιρίτσα θα ήταν ότι καλύτερο. Επίσης, μου έλειψαν οι φίλοι μου πάρα πολύ.

Τώρα που τελείωσαν όλα, ποια στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;

Δύο, την πρώτη μου στιγμή, όταν πήρα την ποδιά από τους κριτές, και την ημέρα που αποχώρησα. Αυτά θυμάμαι πιο έντονα.

Ποια συμβουλή του μέντορά σου, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχεις κρατήσει;

Μου είπε, κάποια στιγμή, ότι αυτό που βγάζει στα πιάτα του ένας σεφ είναι ο χαρακτήρας του, η εικόνα του. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά;

Λατρεύω το βούτηρο, το εστραγκόν σαν αρωματικό και το αρνί.

Η αγαπημένη σου συνταγή;

Ένα κλασικό φιλέτο μοσχάρι με πουρέ πατάτας. Θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr