Το Greece’s Next Top Model 2έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Μπροστά από την κριτική επιτροπή πέρασαν πολλές λαμπερές παρουσίες και εκείνοι με την έμπειρη ματιά τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν τα κορίτσια που θα είναι τα φετινά μοντέλα του GNTM.
Οι διαγωνιζόμενες έχουν ριχτεί στη μάχη της πασαρέλας και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπουν στο σπίτι. Το βράδυ της Δευτέρας θα δούμε τον Άγγελο Μπράτη να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα με την συγκινητική ιστορία μιας κοπέλας. Μάλιστα, όπως θα δείτε, ο κριτής σηκώνεται από τη θέση του για να προσφέρει μία αγκαλιά στο επίδοξο μοντέλο.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.