Κάτια Δανδουλάκη: Έχω κάνει πολλές θεατρικές αποτυχίες

Κάτια Δανδουλάκη: Έχω κάνει πολλές θεατρικές αποτυχίες

«Τηλεοπτικά μάλλον ήταν η ζωή μου στα πούπουλα και θα έλεγα ότι έζησα την χρυσή εποχή της τηλεόρασης», είπε η ηθοποιός

Katia_Dandoulaki
Για την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την παράσταση «Έγκλημα στο Orient Express». Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, και για τις εξελίξεις της ηρωίδας που υποδύεται.

«Δεν με ήξερε η Μελίνα Τσαμπάνη για να γράψει κάτι τόσο πάνω μου. Ο χαρακτήρας της Ανέτ είμαι εγώ. Είναι απίστευτο! Της έλεγα, “Μελίνα ο κόσμος θα νομίζει ότι με ξέρεις”. Φίλοι μου δηλαδή αναγνωρίζουν την Κάτια μέσα από την Ανέτ».

Όσον αφορά, μάλιστα, την είδηση για το παιδί που έχει η ηρωίδα του σίριαλ, η Κάτια Δανδουλάκη ούτε την επιβεβαίωσε ούτε όμως και την διέψευσε. «Δεν με ενοχλούν καθόλου οι διαρροές που γίνονται για την εξέλιξη της σειράς. Ίσα ίσα που το χαίρομαι γιατί ασχολούνται με αυτήν και έχει γίνει η κουβέντα της πόλης. Αυτό με κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη! Είχα πάρα πολλά χρόνια να το ζήσω, από την εποχή της Λάμψης» συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Έχω κάνει πολλές θεατρικές αποτυχίες με άτυχες επιλογές, άτυχες συνθέσεις θιάσων και έργων που δεν ήταν η σωστή στιγμή να ανέβουν» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Κάτια Δανδουλάκη. «Οι τηλεοπτικές αποτυχίες είναι ελάχιστες. Τηλεοπτικά μάλλον ήταν η ζωή μου στα πούπουλα και θα έλεγα ότι έζησα την χρυσή εποχή της τηλεόρασης».

Κλείσιμο
Τέλος, η πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς σίριαλ τόνισε πως «δουλειές όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι θυμίζουν τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης με την ματιά του 2020».



Κάτια Δανδουλάκη: "Τηλεοπτικά ήταν η ζωή μου στα πούπουλα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης