Η ζωή της Βίσση σε μιούζικαλ!

Η ζωή της Βίσση σε μιούζικαλ!

Το όνειρο της Άννας να επανέλθει στη σκηνή με ένα μιούζικαλ φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα…και σε αυτό βοηθάει σημαντικά το επιτυχημένο...

Η ζωή της Βίσση σε μιούζικαλ!

Το όνειρο της Άννας να επανέλθει στη σκηνή με ένα μιούζικαλ φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα…και σε αυτό βοηθάει σημαντικά το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου, που ετοιμάζεται να κάνει πράξη την επιθυμία της «απόλυτης star».

 «Κάναμε μια σκέψη κάποια στιγμή αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη κάτι. Γιατί όχι όμως; Θα μπορούσε να σταθεί τέτοια παράσταση, πιθανότατα κωμωδία», δηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας στην Espresso σχετικά με το ανέβασμα της ζωής της Άννας στο θεατρικό σανίδι.

Κλείσιμο

Η Άννα Βίσση από την πλευρά της, συζητά με τον Νίκο Καρβέλα το ενδεχόμενο να ανεβάσουν μαζί μια νέα εκδοχή του μιούζικαλ «Δαίμονες» (που είχαν ανεβάσει πριν χρόνια με μεγάλη επιτυχία), παρόλα αυτά προς το παρόν τα σχέδιά τους δεν έχουν υλοποιηθεί.

Όπως και να ‘χει, τη συγκεκριμένη περίοδο η ατζέντα της τραγουδίστριας είναι ήδη πολύ φορτωμένη. Οι εμφανίσεις στο «Αθηνών Αρένα» από τη μία, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της από την άλλη αλλά και η νέα της δισκογραφική δουλειά που θέλει να προωθήσει. Λέτε να καταφέρει να χωρέσει και ένα μιούζικαλ;

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης