MasterChef: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα του Κοντιζά

MasterChef: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα του Κοντιζά

«Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef», είπε η Σεμίνα Κατσίβα

Sotoris_Kontizas
Παίκτρια από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef. H Σεμίνα Κατσίβα μπήκε στην κουζίνα του MasterChef με τους συμπαίκτες της, όμως δεν φόρεσε την ποδιά της και ξέσπασε σε κλάματα. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς της ζήτησε να του πει τι συμβαίνει, εξήγησε: «Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω».

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, η παίκτρια ανέφερε: «Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef -που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρά μου- θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου, οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε για την αποχώρησή της: «Eμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε οπότε για αυτό και αποχώρησε».

Η Είσοδος στην κουζίνα του MasterChef και η απρόσμενη αποχώρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης