Αθηνά Οικονομάκου: Το ξέφρενο πάρτι με τους φίλους της για τα γενέθλιά της

Η ηθοποιός «έκλεισε» τα 34 χρόνια της

H Αθηνά Οικονομάκου είχε την Παρασκευή τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός «έκλεισε» τα 34 χρόνια της και το γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και αγαπημένους της φίλους σε γνωστό bar-restaurant στους Αμπελόκηπους.


Φανερά ευδιάθετη, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» υποδέχτηκε τους καλεσμένους της με χαμόγελο και πέρασε μαζί τους ένα όμορφο βράδυ. Η Αθηνά έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή με θέμα τα διάσημα «Friends» του HBO, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη και στη συνέχει αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον άντρα της ζωής της.


Το κέφι «άναψε» όταν η ίδια ξεκίνησε να χορεύει ξέφρενα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων και να παρασέρνει στον ρυθμό τους συναδέλφους της, Μαρίνο Κόνσολο, Χάρη Γρηγορόπουλο και Ευαγγελία Συριοπούλου.


Η διασκέδαση, ωστόσο, κορυφώθηκε αργά το βράδυ, όταν η Αθηνά Οικονομάκου πήρε τις κολλητές της και πήγαν να συνεχίσουν το πάρτι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα. Εκεί, η ηθοποιός δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι την… έραναν με λουλούδια κι εκείνη τους αποζημίωσε κερνώντας τους σφηνάκια.


Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr