Με τον Παπακαλιάτη τα έβαλε ο Λούλης

Με τον Παπακαλιάτη τα έβαλε ο Λούλης

Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τα έβαλε ο Χρήστος Λούλης όταν σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό χαρακτήρισε τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του "τηλεοπτικό" ηθοποιό.

Με τον Παπακαλιάτη τα έβαλε ο Λούλης

Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τα έβαλα ο Χρήστος Λούλης όταν σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό χαρακτήρισε τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του ‘τηλεοπτικό’ ηθοποιό. Παρόλο που οι δυο άνδρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην σειρά «Δυο μέρες μόνο», φιλία τους φαίνεται ότι έχει κλονισθεί τον τελευταίο καιρό.

Την αρχή την έκανε ο  Χρήστος Λούλης  όταν σε συνέντευξή του στο περιοδικό ''Εγώ Weekly'' χαρακτήρισε τον Χριστόφορο ‘τηλεοπτικό’ ηθοποιό. Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον Χριστόφορο σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και ήταν καλεσμένος. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τηλεοπτικός ηθοποιός ή θεατρικός ηθοποιός. Πιστεύω ότι υπάρχει… ηθοποιός. Που είναι ή καλός ή κακός. Εγώ αυτό πιστεύω. Είμαστε στο 2011 και-για όνομα του Θεού-δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν όλα αυτά. Εάν θέλετε πραγματικά την άποψή μου θεωρώ ότι όλα αυτά πηγάζουν και προέρχονται από ανθρώπους που εντάσσονται σε έναν «ποιοτικό» χώρο και είναι αποτέλεσμα πολλών κόμπλεξ και απωθημένων, επειδή δεν πετύχανε σε κάποιους άλλους χώρους.

Κλείσιμο

Ωστόσο ο Χριστόφορος θέλοντας να μην δώσει συνέχεια τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες είπε ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος, επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, είναι ασυζητητί ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός και δε νομίζω ότι τα εννοούσε και ακριβώς όπως τα είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης