Άγριες Μέλισσες: Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης όταν μάθει πως είναι γιος της Ανέτ

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλάει για το ρόλο που υποδύεται στη δημοφιλή σειρά

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φέτος το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από το ρόλο του κακού στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ίδιος μίλησε το περιοδικό Enjoy για τον «Μελέτη», τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά.

Στον Μελέτη, πέρα από τον Κλεομένη, έρχεται κατά πάνω του και μια μεγάλη αλήθεια. Η Ανέτ είναι η μητέρα του; Και η Πηνελόπη η ξαδέρφη του;

«Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα.

Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν.

Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;»


Ειδήσεις σήμερα:

Πλησιάζουν τους 10.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ - Γιατί πιστεύεται ότι οι πραγματικές απώλειες είναι πολύ μεγαλύτερες

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξουν όσοι εργάζονται σε επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού

Ανησυχία για τα επίμονα συμπτώματα του Μπόρις Τζόνσον - Το μήνυμα Τραμπ στον «φίλο» του που νοσηλεύεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr