Για ποια γυναίκα ο Χολίδης θα τα παρατούσε όλα;

Για ποια γυναίκα ο Χολίδης θα τα παρατούσε όλα;

Λίγο πριν τον τελικό του «Just the two of us» ο Χρήστος Χολίδης ανοίγει τα χαρτιά του μιλώντας για καψούρες, έρωτες και γυναίκες ενώ αποκαλύπτει για ποια αιθέρια...

Για ποια γυναίκα ο Χολίδης θα τα παρατούσε όλα;

Λίγο πριν τον τελικό του «Just the two of us» ο Χρήστος Χολίδης ανοίγει τα χαρτιά του μιλώντας για καψούρες, έρωτες και γυναίκες ενώ αποκαλύπτει για ποια αιθέρια ύπαρξη θα εγκατέλειπε τα πάντα!

Υπερπροστατευτικός αλλά όχι ο τύπος που όταν μια γυναίκα έρθει στο σπίτι του θα ανάψει κεριά. Δεν έχει όρια, αφού μπορεί να κάνει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο ακραία πράγματα γι’ αυτή που αγαπά.

«Από τον καιρό που με έμαθε ο κόσμος αποφάσισα ότι δεν θα μιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου... Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αισθανθώ κι εγώ έτοιμος, μπορεί. Με μία θα με δείτε και νομίζω αυτή θα είναι και η μοναδική», αναφέρει στο "ΟΚ" ο παρτενέρ της Μπεκατώρου, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως και έχει κλάψει και έχει περάσει μεγάλες καψούρες. «Έχω χρόνια να κλάψω πλάκα πλάκα. Μπορεί όμως να δακρύσω για κάτι άσχετο. Τελευταία φορά είχα κλάψει για κάποιον που είδα στα φανάρια. Όμως, δεν θυμάμαι πότε έκλαψα για κάτι προσωπικό μου».

Ερωτευμένος αλήθεια είναι; «Δεν είμαι ερωτευμένος», λέει ο 31χρονος τραγουδιστής αλλά παραδέχεται πως υπάρχει μία γυναίκα για την οποία θα τα παρατούσε όλα! Ποιά είναι; «Η Μόνικα Μπελούτσι! Θα μου έλεγε «Χρήστο, κρυώνω» κι εγώ θα έβαζα φωτιά στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί».
 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης