Η Βανδή μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της...

Η Βανδή μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της...

Το 2011 της «μπήκε με το αριστερό», τώρα όμως η Δέσποινα Βανδή αναρρώνει σπίτι της και την ερχόμενη Παρασκευή ετοιμάζεται να επιστρέψει στο...

Η Βανδή μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της...
Το 2011 της «μπήκε με το αριστερό», τώρα όμως η Δέσποινα Βανδή αναρρώνει σπίτι της και την ερχόμενη Παρασκευή ετοιμάζεται να επιστρέψει στο «Vox»...

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της τηλεφωνική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο «Αξίζει να το ζεις» και αυτό ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα «δώρα» που πήρε χθες η Τάτι για την ονομαστική της γιορτή.

Κλείσιμο
"Είμαι καλά μετά την περιπέτεια που πέρασα, έχω όμως ακούσει ότι πολύς κόσμος περνά πνευμονία αυτήν την περίοδο. Πρόκειται για ένα μικρόβιο μεταλλαγμένο που δεν παρουσιάζει τα συμπτώματα που ξέραμε από παλιά. Στη διάρκεια του προγράμματος πόνεσα, γιατί με το 37,5 δεν θα καταλάβαινα ότι έχω πνευμονία", εξομολογήθηκε η Δέσποινα, προσθέτοντας πόσο στενοχωρήθηκε που δεν κατάφερε να διασκεδάσει τον κόσμο που είχε επιλέξει να περάσει μαζί της την Πρωτοχρονιά, ενώ εκείνη την πέρασε …στο νοσοκομείο.

"Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και διέγνωσαν πως είχα μια βλάβη στον πνεύμονα που είχε αγγίξει και το διάφραγμά μου, λόγω της πνευμονίας.", εξήγησε, συμβουλεύοντας ταυτόχρονα την Τατιάνα και τους τηλεθεατές πως ακόμη κι έναν απλό βήχα να έχει κάποιος, πρέπει να το ψάξει και να μην το υποτιμήσει όπως έκανε η ίδια.

Ας την ακούσουμε...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης