Η Ελένη, η Μπαρμπαρίγου και ο ...Ματέο!

Η Ελένη, η Μπαρμπαρίγου και ο ...Ματέο!

Είχαν να βρεθούν δύο χρόνια…Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, συναντήθηκαν...

Η Ελένη, η Μπαρμπαρίγου και ο ...Ματέο!

Είχαν να βρεθούν δύο χρόνια…Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, συναντήθηκαν εντελώς τυχαία στο ιταλικό εστιατόρια “Adamo” στο Ψυχικό. Νωρίτερα, η Ελένη είχε πάει σινεμά με τον Ματέο. Γύρω στις 23:00 το βράδυ, μπήκε στο εστιατόριο η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και την υπόλοιπη παρέα τους, που αποτελούταν από το Γιώργο Μαζωνάκη, το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τη σύζυγό του, Στέλλα, τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πάνα και τη σύζυγό του, σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Συράκα. Εκεί ήταν και η πρώην μαγείρισσα του «Καφέ με την Ελένη» με το σύζυγό της Μανώλη, και μία φίλη τους.

«Αρχικά δεν είδαν η μία την άλλη, αλλά όταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού τους οδήγησε στο διπλανό τραπέζι από αυτό που καθόταν η Αργυρώ, συναντήθηκαν οι ματιές τους και η Ελένη γύρισε γεμάτη ενθουσιασμό πήγε προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία την υποδέχτηκε ζεστά», αναφέρει στο περιοδικό “People”, άνθρωπος που βρισκόταν εκεί.

Κλείσιμο

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. Μάλιστα, η Ελένη σύστησε και το Ματεό στην Αργυρώ.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης