Τα ψώνια της Rihanna σε sex shop στο Σίδνεϊ!

Η τραγουδίστρια χαμογελούσε πονηρά και… σήκωνε το φερμουάρ του παντελονιού της

H άτακτη Rihanna ξαναχτύπησε. Μια μέρα μετά τη «γυμνή» φωτογράφηση για τη Nivea η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος άδειασε ένα sex shop. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που φιλοξενήθηκαν σχεδόν σε όλα τα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντς η εκρηκτική Rihanna πέρασε αρκετή ώρα ψωνίζοντας σε μαγαζί με σεξουαλικά βοηθήματα.



Ο φακός των παπαράτσι έπιασε την Rihanna στο Σίδνεϊ έξω από το μαγαζί «Tool Shed». Η τραγουδίστρια βγήκε από το sex shop με διάπλατα πονηρά χαμόγελα ενώ παράλληλα σήκωνε και το φερμουάρ του παντελονιού της. Τυχαίο; Πάντως ο βοηθός της που την συνόδευε στα ψώνια της κρατούσε δύο μεγάλες σακούλες με ψώνια.

Μάλιστα ο φωτογράφος που βρέθηκε έξω από το sex shop μίλησε με τον ιδιοκτήτη τους μαγαζιού ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι η Rihanna αγόρασε αρκετά πράγματα αλλά δεν είπε τι! «Δεν μπορώ να πω τι κοιτούσε ή τι αγόρασε. Είναι μυστικό. Πάντως η επίσκεψή της ήταν προγραμματισμένη».

Η Rihanna που βρίσκεται στην Αυστραλία και κάνει περιοδείες θα εμφανιστεί το Σάββατο στο Mardi Gras festival που διοργανώνουν ομοφυλόφιλοι.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr