«Έφαγε πόρτα» η Lindsay Lohan

«Έφαγε πόρτα» η Lindsay Lohan

Η μετάβαση στην παλιά καλή ζωή μάλλον δεν θα είναι εύκολη για την ηθοποιό Lindsay Lohan, καθώς όπου πάει βρίσκει κλειστές πόρτες μπροστά της

«Έφαγε πόρτα» η Lindsay Lohan
Η μετάβαση στην παλιά καλή ζωή μάλλον δεν θα είναι εύκολη για την ηθοποιό Lindsay Lohan, καθώς όπου πάει βρίσκει κλειστές πόρτες μπροστά της. Αυτή τη φορά η Lohan «έφαγε πόρτα» στο πάρτι που διοργάνωσαν από κοινού η Madonna με την Demi Moore την μεγάλη βραδιά των Oscar.

Το πάρτι έγινε στο σπίτι του μάνατζερ Guy Oseary στο Beverly Hills την Κυριακή το βράδυ και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ηθοποιού Josh Brolin, η Lohan δεν είχε καμία θέση σ’ αυτό. Η ηθοποιός έφτασε περίπου στις 11 το βράδυ στο σπίτι, συνοδευόμενη από τον αδερφό της Michael και την προσωπική της ασφάλεια.

Κλείσιμο
Όσο και να προσπαθούσε ο Brolin να βάλει την Lohan με την παρέα της στο πάρτι, οι άνθρωποι που κάθονταν στην πόρτα δεν είχαν καμία διάθεση να την αφήσουν να μπει. Όπως μάλιστα αναφέρει ένας από τους παρευρισκόμενους, φαίνεται ο ηθοποιός να έχει πει: «Μα καλά, δεν ξέρετε ποια είναι; Είναι μαζί μου» και η μόνη απάντηση που πήρε ήταν: «Ναι ξέρουμε και δεν μπαίνει!».


Η Lindsay Lohan την ώρα που βγαίνει από το Supperclub

Η Lohan, μετά από αρκετή ώρα παράτησε τις προσπάθεια και κατευθύνθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο James Franco στο Supperclub στο Hollywood. Εκεί ευτυχώς στάθηκε πιο τυχερή.

Πηγή: New York Daily News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης