Η διχασμένη προσωπικότητα της Gaga

Η διχασμένη προσωπικότητα της Gaga

H 25χρονη τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ότι κάνει τατουάζ μόνο από την αριστερή πλευρά τους σώματός της, γιατί όπως είπε της ζήτησε ο πατέρας της να αφήσει την μια πλευρά φυσιολογική.

Η διχασμένη προσωπικότητα της Gaga
Η Lady Gaga είναι μια καλλιτέχνης που προκαλεί με κάθε της εμφάνιση, ενώ οι δηλώσεις της για προηγούμενη εξάρτηση με τη κοκαΐνη και το αλκοόλ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει μια ακόμα πτυχή του πολύπλευρου εαυτού της.

Μιλώντας με το προσωπικό της Google, όταν βρέθηκε στα κεντρικά της εταιρείας στην Καλιφόρνια για ένα live streaming με τους θαυμαστές της, η 25χρονη τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ότι κάνει τατουάζ μόνο από την αριστερή πλευρά τους σώματός της, γιατί όπως είπε της ζήτησε ο πατέρας της να αφήσει την μια πλευρά φυσιολογική.

Κλείσιμο
Η Stefani Germanotta, όπως είναι το κανονικό της όνομα, δήλωσε ακόμα πως αναμένεται να σκηνοθετήσει το επόμενο βίντεο κλιπ της με τίτλο Judas. «Το τραγούδι εξυμνεί τον σκοτεινό εαυτό μας, που προσπαθεί να βγει στο φως» λέει χαρακτηριστικά η Gaga.






Η Lady Gaga μαζί με τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης