Ο Alice Cooper θα «εκτελέσει» την Lady Gaga

Η Lady Gaga θα αφήσει το είδωλό της Alice Cooper να την «εκτελέσει» στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του ροκά τον Μάιο στη Βραζιλία

Η Lady Gaga θα αφήσει το είδωλό της Alice Cooper να την «εκτελέσει» στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του ροκά τον Μάιο στη Βραζιλία. Ο Alice, ο οποίος κατά τη διάρκεια των live show του δάγκωνε ακόμα και κεφάλια νυχτερίδων, δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να «πάρει τη ζωή» της εκκεντρικής τραγουδίστριας.

Επίσης, είναι γνωστό ότι ο 63χρονος  rocker «πεθαίνει» τουλάχιστον τέσσερις φορές σε κάθε συναυλία του. Ήδη μια φορά ο ίδιος έχει «πνίξει» την Lady Gaga στο καμαρίνι της όταν ήταν guest star σε μια συναυλία της στην πόλη του Phoenix, Arizona. Μετά το συμβάν η Lady Gaga έγραψε στους 9 εκατομμύρια followers της στο Twitter: «Μόλις πέθανα και πήγα στην κόλαση!».

Οι δύο εκκεντρικοί ερμηνευτές θα βρεθούν τον Μάιο στη Βραζιλία. Η κοινή τους περιοδεία αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε τι σκηνές θα γίνουμε μάρτυρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr