Έφτιαξαν φόρεμα από 1.200 στυλό για τη Lady Gaga

Έφτιαξαν φόρεμα από 1.200 στυλό για τη Lady Gaga

Η αμερικανή σχεδιάστρια Annette Carey δημιούργησε φόρεμα από 1200 στυλό και 2000 κρύσταλλα, το οποίο θα πήγαινε πάρα πολύ στη Lady Gaga

Έφτιαξαν φόρεμα από 1.200 στυλό για τη Lady Gaga
Η αμερικανή σχεδιάστρια Annette Carey δημιούργησε φόρεμα από 1200 στυλό και 2000 κρύσταλλα, το οποίο θα πήγαινε πάρα πολύ στη Lady Gaga, όπως ισχυρίζεται η ίδια στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Για να φτιάξει το φόρεμα της πήρε 640 ώρες! Το περίεργο στην περίπτωση αυτή είναι το βάρος του φορέματος -  40 κιλά . Ωστόσο, η Carey ισχυρίζεται ότι το φόρεμα μπορεί να φορεθεί και δεν θα εμποδίσει τις περισσότερες γυναίκες. Η τιμή του είναι επίσης εντυπωσιακή – 16.000 δολάρια.

Κλείσιμο
Η σχεδιάστρια προχωράει την έμπνευσή της ένα βήμα παραπέρα λέγοντας: «Για το φόρεμα μπορεί να φτιαχτεί και κολιέ, στο οποίο να υπάρχουν τα καπάκια των στυλό».

Μέχρι στιγμής δεν αναφέρεται κατά πόσον η 25χρονη τραγουδίστρια, θα αγοράσει το ρούχο. Ωστόσο, δεδομένου, ότι πριν από λίγο καιρό η ίδια έβαλε φόρεμα από χοιρινές μπριζόλες, δεν θα είναι περίεργο αν η υπερβολή της φτάσει σε νέα ύψη, σχολιάζει η  εφημερίδα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης