Επανέρχεται η Catherine Zeta Jones…

Επανέρχεται η Catherine Zeta Jones…

Λίγες ημέρες μετά από το εξιτήριο της από την ψυχιατρική κλινική, η Catherine Zeta-Jones, εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τη μικρή κορούλα της....

Επανέρχεται η Catherine Zeta Jones…
Λίγες ημέρες μετά από το εξιτήριο της από την ψυχιατρική κλινική, η Catherine Zeta-Jones, εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τη μικρή κορούλα της. Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, φαίνεται η διάσημη ηθοποιός, χέρι χέρι με την επτάχρονη κόρη της, να κάνουν βόλτες στο κέντρο της πόλης, για ψώνια. Η 41χρονη Jones είναι χαρούμενη και χαμογελαστή, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Τα ρούχα της ήταν απλά και μέσα στην μόδα, όπως ανέφερε άνθρωπος που τις είδε. «Φαινόταν τόσο χαρούμενη μαζί με την κόρη της μαζί. Είναι μια ισχυρή γυναίκα» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Η 41χρονη ηθοποιός αποκαλύφθηκε ότι πλήρωνε 770 δολάρια τη μέρα στην ψυχιατρική κλινική που διέμεινε για πέντε μέρες. Σύμφωνα με τον γιατρό της, η Jones ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει την τραυματική εμπειρία που έζησε, με τη μάχη του συζύγου της με τον καρκίνο του φάρυγγα. Η κλινική βρίσκεται στο New Canaan του Κονέκτικατ, κοντά στο κτήμα της.
 
Κλείσιμο
Την Παρασκευή βρέθηκε με τον άντρα της, Μάικλ Ντάγκλας, σε πιτσαρία στο Κονέκτικατ. Αφού πλέον επανήλθε στα φυσιολογικά της, είναι έτοιμη να αρχίσει τα γυρίσματα για τις δύο νέες ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί.



 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης