Ελιζαμπέτα Κανάλις: Ολόγυμνη και… φιλόζωη

Ελιζαμπέτα Κανάλις: Ολόγυμνη και… φιλόζωη

Η φιλενάδα του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι απλώς υπέροχη

Ελιζαμπέτα Κανάλις: Ολόγυμνη και… φιλόζωη
Το photoshop είναι μια συνηθισμένη τακτική για να κρύψει τις ατέλειες κάθε διάσημου σε μια φωτογράφηση. Όμως για το κορίτσι του George Clooney, την εκρηκτική Elizabetta Canalis, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Η 32χρονη καλλονή είναι τόσο σίγουρη για το σώμα της που στη νέα φωτογράφηση που έκανε ολόγυμνη για την PETA δε χρειάστηκε η παραμικρή παρέμβαση ηλεκτρονικού υπολογιστή στο τελικό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Η Ιταλίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, «τα πέταξε» για καλό σκοπό με μοναδικό όπλο την απίστευτη ομορφιά της σε ένα απλό μπλε φόντο. Σκοπός της διαφημιστικής καμπάνιας είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου απέναντι στα ζώα που θανατώνονται για τη γούνα τους.

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το βίντεο της φωτογράφησης στο οποίο βλέπουμε την σέξι Elisabetta να εξομολογείται: «Αυτός ήταν ο καλύτερος λόγος που γδύθηκα στη ζωή μου!». Μάλιστα τονίζει, πως από νεαρή ήδη ηλικία ήταν υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

«Όταν ήμουν παιδί, κάποια στιγμή παρακολούθησα στην τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε να θανατώνουν μικρά ζώα, να τους κάνουν ηλεκτροσόκ, να τα βάφουν. Σοκαρίστηκα, επειδή ήμουν πολύ μικρή τότε, και από εκείνη τη στιγμή ορκίστηκα να μη φορέσω ποτέ γούνα στη ζωή μου» είπε η Canalis.

Από το 2009 η 32χρονη παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον 49χρονο γόη του Hollywood George Clooney, με τον οποίο όμως, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, δεν σκοπεύει να παντρευτεί. «Προτιμώ να είμαι η κοπέλα του» είχε πει χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης