Τα «πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα» της Aniston

Τα «πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα» της Aniston

Με ζαρτιέρες στη νέα της ταινία «Horrible Bosses»

Τα «πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα» της Aniston
Η νέα ταινία της Jennifer Aniston σίγουρα δεν απευθύνεται σε ηλικιακό κοινό κάτω των 18. Η επιτυχημένη ηθοποιός, που δε μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, γδύνεται και μένει μόνο με τα εσώρουχά της για τις ανάγκες της ταινίας «Horrible Bosses».

Η Aniston έχει κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες ταινίες του Hollywood, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που αποδέχεται έναν τόσο προκλητικό ρόλο. Μπορεί να είναι 42 ετών, όμως η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», τώρα είναι πιο σέξι από ποτέ.

Κλείσιμο
Τα… «πρόστυχα τα μαύρα, τα εσώρουχά της» μαγνητίζουν τα βλέμματα, ενώ σε κάποιες σκηνές της ταινίας τη βλέπουμε, πότε να γλύφει με προκλητικό τρόπο ένα παγωτό γρανίτα, και πότε να τρώει όλο υπονοούμενα μια λαχταριστή μπανάνα, και ένα λουκάνικο.

Στην ταινία η ηθοποιός υποδύεται μια πεινασμένη για σεξ οδοντίατρο, η οποία μαζί με τρεις συναδέλφους της σχεδιάζουν να δολοφονήσουν το αφεντικό τους. Ακόμα, σύμφωνα με φήμες, η Aniston γύρισε και μια topless σκηνή, την οποία οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα τη χρησιμοποιήσουν.

Για χάρη του «Horrible Bosses» η γνωστή ηθοποιός αποτάσσεται τα ξανθά μαλλιά της και γίνεται καστανή. Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Jason Bateman, Jason Sudeikis και Charlie Day, αλλά και οι Colin Farrell και Kevin Spacey. Η επίσημη προβολή της ταινία θα γίνει στις ΗΠΑ στις αρχές Ιουλίου.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης