Η Αλίσια Βικάντερ δεν έχει καλές αναμνήσεις από τις ερωτικές σκηνές που γύρισε

H Σουηδή ηθοποιός έχει παράπονα...

Η Αλίσια Βικάντερ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, για την ταλαιπωρία που είχε στα γυρίσματα ερωτικών σκηνών στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε, χαρακτηρίζοντας αυτές τις στιγμές, ως «το χειρότερο πράγμα» που της έχει συμβεί.

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar στο τεύχος Μαΐου, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για όσα έζησε και την πείραξαν.

Αλλωστε για μερικούς ηθοποιούς οι γυμνές σκηνές δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, πολύ περισσότερο αν ο σκηνοθέτης δεν εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες. H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δήλωσε: «Έχω βρεθεί σε καταστάσεις που δεν ήταν καλές, όπου δεν ένιωθα ότι ήμουν προστατευμένη» και συνέχισε:

«Έχετε μία ηθοποιό που κάθεται γυμνή για μερικές ώρες… κάποιος υποτίθεται ότι θα έφερνε μια ρόμπα, και δεν ερχόταν ποτέ. Αυτό δεν ήταν σωστό. Έπρεπε να με προσέχουν». 

Η Βικάντερ πρόσθεσε ότι, ενώ είναι «πολύ άνετη με το σώμα [της]», ποτέ δεν βρήκε εύκολο να γυρίζει ερωτικές σκηνές: «Είναι το χειρότερο πράγμα να κάνεις».

Η Σουηδή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη γοητεία που περιβάλλει τη σόου μπίζνες, αποκαλώντας τη μια «ψευδαίσθηση».

Τα σχόλιά της για τις σεξουαλικές σκηνές είναι παρόμοια με αυτά που έκανε σε μια συνέντευξη του 2019 στην Independent , στην οποία τις περιέγραψε ως «το πιο άβολο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος».

Η Βικάντερ, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το The Danish Girl το 2016, παντρεύτηκε τον Μάικλ Φασμπέντερ το 2017. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί πέρυσι.







Ειδήσεις σήμερα

Αυτό είναι το κελί της Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Άγρια δολοφονία στην Τήνο: 90χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

«Η προτεραιότητά του είναι ο εαυτός του», λένε επιστήμονες που αναλύουν την τελευταία συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr