Σάρωσε ο Justin Bieber στα βραβεία του Billboard

Σάρωσε ο Justin Bieber στα βραβεία του Billboard

Χτες το βράδυ απονεμήθηκαν τα μουσικά βραβεία του Billboard, με πολλές εκπλήξεις και sexy παρουσίες...

Σάρωσε ο Justin Bieber στα βραβεία του Billboard
Χτες το βράδυ απονεμήθηκαν τα μουσικά βραβεία του Billboard, με πολλές εκπλήξεις και sexy παρουσίες. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Justin Bieber, ο οποίος απέσπασε το βραβείο «Billboard.com Fan Favorite», τα βραβεία καλύτερου νέου καλλιτέχνη, κοινωνικού καλλιτέχνη, «streaming» καλλιτέχνη, καλύτερου καλλιτέχνη ψηφιακών media, καλύτερου «pop album» και καλύτερου «streaming» τραγουδιού. Ίδιο αριθμό βραβείων απέσπασε και ο Eminem και συγκεκριμένα, του καλύτερου καλλιτέχνη, καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη, καλύτερου rap καλλιτέχνη, rap τραγουδιού και rap album, ενώ αναδείχθηκε νικητής και στην κατηγορία καλύτερου Billboard 200 album.

Η Rihanna απέσπασε το βραβείο καλύτερης καλλιτέχνιδας και καλύτερο ραδιοφωνικό τραγούδι. Η Lady Gaga αναδείχθηκε καλύτερη καλλιτέχνιδα στις κατηγορίες Pop και Dance και το album της «The Fame», βραβεύθηκε ως το καλύτερο Dance album. Η Katy Perry, η Shakira, ο Chris Tomlin και οι Train απέσπασαν από δύο βραβεία ο καθένας. Οι U2 απέσπασαν το βραβείο καλύτερης περιοδείας, ενώ από ένα βραβείο απέσπασαν οι, Bruno Mars, Lady Antebellum, Black Eyed Peas, Enrique Iglesias, Ludacris, Nelly, Neon Trees, Skillet, U2, Will.I.Am και Edward Maya & Vika Jigulina. Με ειδικό βραβείο τιμήθηκε η Beyonce αλλά και ο Neil Diamond. Συγκεκριμένα, η Beyonce έλαβε το βραβείο Millennium, για την προσφορά της μέχρι σήμερα στον χώρο της μουσικής, ενώ ο N. Diamond τιμήθηκε με το βραβείο Icon.

Κλείσιμο
Το παρών έδωσαν, για να ερμηνεύσουν «live» τις επιτυχίες τους, οι καλλιτέχνες, Black Eyed Peas, Rihanna, Taio Cruz, Cee Lo Green, Ke$ha, Far East Movement, Pitbull, Neil Diamond και άλλοι.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης