Άνια Τέιλορ-Τζόι: Η πρωταγωνίστρια του «Queen's Gambit» αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα bullying

«Όταν με εκφόβιζαν για την εμφάνισή μου, η μαμά μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να εστιάζω σε άλλα πράγματα» ανέφερε η ηθοποιός 

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι, η οποία έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στη σειρά του Netflix «The Queen's Gambit», αποκάλυψε ότι η ζωή της δεν ήταν πάντα εύκολη, καθώς στο σχολείο, είχε υπάρξει θύμα εκφοβισμού. 

Σε συνέντευξή της στο «The Drew Barrymore show» η 26χρονη ηθοποιός, η οποία διαφημίζει την ταινία της «The Menu» με τον Ρέιφ Φάινς, είπε ότι δέχτηκε bullying όταν ήταν παιδί, εξαιτίας της εμφάνισής της.  

Δείτε το βίντεο 


Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Ντρου Μπάριμορ της είπε: «Άκουσα ότι δεν σε αγκάλιαζαν πάντα στο σχολείο» και η ηθοποιός απάντησε: «
Ήμουν πολύ, πολύ τυχερή με τους γονείς μου, γιατί όταν με εκφόβιζαν για την εμφάνισή μου, η μαμά μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να εστιάζω σε άλλα πράγματα».

Μάλιστα πέρυσι, η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «Elle» ότι στράφηκε στην υποκριτική, επειδή το σχολείο ήταν περίεργο: «Είχα ανάγκη να πιστέψω σε ένα μέρος, όπου θα μπορούσαν να με εκτιμήσουν και να μην αναρωτιέμαι συνεχώς: Τι δεν πάει καλά με εμένα και γιατί δεν ταιριάζω;».

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»


Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr