Adele: Η τραγουδίστρια «λούστηκε» με ροζ κομφετί και... εξαφανίστηκε από τη σκηνή - Δείτε βίντεο

Η τραγουδίστρια αποθεώθηκε στην τελευταία της εμφάνιση στο Λας Βέγκας

Η Αdele απολαμβάνει το μεγαλείο της δόξας της και την αγάπη του κοινού της, στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη σκηνή του «Colosseum» στο Λας Βέγκας.

Μεταξύ των εκπλήξεων και της συναρπαστικής εμφάνισης της ερμηνεύτριας, οι φαν της ήρθαν αντιμέτωποι και με την... εξαφάνισή της. Η Αντέλ «λούστηκε» με αστραφτερά ροζ κομφετί και χάθηκε στη σκηνή.
Η 34χρονη άφησε άναυδο το κοινό της, το οποίο την έψαχνε στην κενή σκηνή κατά τα τελευταία λεπτά της συναυλίας της. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα φρόντισε να κλείσει το σόου με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και να γεμίσει το κοινό της, με ερωτηματικά, για το τι τελικά συνέβη.

Το βίντεο του μαγικού φινάλε, που ολοκληρώθηκε με το κομμάτι «Love is a Game», έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο και μάγεψε τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Καθώς τραγουδούσε τις τελευταίες νότες της ορχηστρικής της μπαλάντας, μια τεράστια ποσότητα αστραφτερών ροζ κομφετί, έπεσε σαν βροχή από το ταβάνι, ακριβώς πάνω από το σημείο στο οποίο στεκόταν η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος της από το πλάνο.

Δείτε το βίντεο 

«Τι στο δι@@λο» αναφώνησε ο θαυμαστής που απαθανάτισε το πλάνο με βίντεο. Τέτοιου είδους εκφράσεις βέβαια σάρωσαν το διαδίκτυο, με τους φαν της ακόμα να αναρωτιούνται πιο ακριβώς ήταν το μυστικό πίσω από το πετυχημένο τρικ.

Η ψευδαίσθηση που δημιούργησε η ομάδα της Αντέλ, για το τελευταίο «νούμερο» της συναυλίας της, φαίνεται πως συμπεριλάμβανε και μία καταπακτή, που τη «ρούφηξε».

Τα σχέδια της τραγουδίστριας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 
Η Αντέλ όπως αποκάλυψε με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βρεθεί και πάλι στην ίδια σκηνή. 

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν πάντα μια απογοήτευση για μένα, πάντα καταλήγω να την περνάω μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο στο δρόμο πηγαίνοντας! Αλλά όχι φέτος! Θα καλέσω το 2023 στη σκηνή!».

Σύμφωνα με το Hello, το κοινό της επιφύλασσε θερμή υποδοχή κατά την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή του «Colosseum». Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό μαύρο βελούδινο φόρεμα με περίτεχνες χρυσές λεπτομέρειες και μακριά ουρά, η Αντέλ ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το Hello, το Hometown Glory και το Skyfall με το κοινό να την χειροκροτεί όρθιο.


Η αποθέωση από το κοινό και το φιλί στον Ριτς Πολ
Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της Αντέλ στο Λας Βέγκας, ξεκίνησαν, πριν από κάποιες ημέρες μετά από μια μεγάλη αναβολή. 

Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και ο αγαπημένος της, Ριτς Πολ,  μαζί του ήταν και ο 10χρονος γιος της, Άντζελο.

Πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από τη βραδιά έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter. Ένας χρήστης κατάφερε να απαθανατίσει τη σταρ, τη στιγμή που δίνει ένα φευγαλέο φιλί στον σύντροφό της.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Πιθανόν λόγω ερωτικής απογοήτευσης αυτοπυρπολήθηκε η 31χρονη

Καταρίνα Σταν, το μοντέλο που βοηθά παιδιά με καρκίνο με δελφινοθεραπεία


Μουντιάλ 2022: Τα 12 γκολ της 2ης ημέρας, το... πολύχρωμο που ενοχλεί και οι αντιδράσεις των οπαδών - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr