Χέιλι Μπίμπερ: Η ερωτική ένταση με άλλον άνδρα μπροστά στα μάτια του Τζάστιν

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media για το τι συμβαίνει ανάμεσα στο μοντέλο και τον άγνωστο άνδρα

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου μέσα από το ΤikTok δείχνει τη Χέιλι Μπάλντγουιν Μπίμπερ και έναν (άγνωστο στο ευρύ κοινό) άνδρα σε μια περίεργη ένταση μεταξύ τους. Αξιοσημείωτο είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του Τζάστιν Μπίμπερ.

Η παρέα των τριών βρίσκεται σε κλαμπ στο Λονδίνο και διασκεδάζει. Το διάσημο μοντέλο που κρατάει ένα ποτό στο χέρι βρίσκεται ανάμεσα στους δυο άνδρες. Ανάμεσα στη Χέιλι και τον άγνωστο άνδρα διακρίνεται μια έντονη αμηχανία και νευρικότητα. Και οι δυο χτυπούν με τα χέρια τους την μπάρα που βρίσκεται μπροστά τους.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έχουν πάρει «φωτιά» με πολλούς να σχολιάζουν ότι ανάμεσα στην Χέιλι και τον άνδρα υπάρχει ερωτική ένταση μπροστά στα μάτια του Μπίμπερ ο οποίος είναι στον… κόσμο του και δεν δείχνει να ενοχλείται.

Όσο για την ταυτότητα του ανδρός οι απόψεις διίστανται καθώς κάποιοι λένε πως είναι ο σωματόφυλακάς της ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως είναι ο Luiz Mattos, ο αντιπρόεδρος της IMG και μάνατζερ της Τζίτζι Χαντίντ.



Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν απλώς οι τρεις διασκεδάζουν ή όντως οι αναγνώστες έβγαλαν λαβράκι. Μένει να αποδειχτεί στο μέλλον...

Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ 2023: Η Ακαδημία δημιούργησε για πρώτη φορά ομάδα διαχείρισης κρίσεων μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ


Το Λονδίνο του Brexit ζει ακραίες αντιθέσεις


Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Μόνο για αθλητικούς χώρους το οικόπεδο που πήρε» λέει ο επιχειρηματίας που το ενοικίαζε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr