The Marvels: Βγήκε το νέο τρέιλερ του σίκουελ «Captain Marvel»

The Marvels: Βγήκε το νέο τρέιλερ του σίκουελ «Captain Marvel»

Η Μπρι Λάρσον ηγείται μιας ηρωικής τριάδας στη τρίτη ταινία της Πέμπτης Φάσης του MCU

the_marvels__1_
Η Marvel, το στούντιο-τιτάνας, προσφέρει στους θαυμαστές της μια πρώτη ματιά από το πολυαναμενόμενο σίκουελ της «Captain Marvel». Το πρώτο τρέιλερ για το «The Marvels», την 33η ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Disney.

Φαινομενικά αποτελεί συνέχεια του «Captain Marvel» του 2018, το οποίο παρουσίασε την Μπρι Λάρσον ως την ομώνυμη υπερήρωα, όμως το «The Marvels» στην πραγματικότητα ακολουθεί χαρακτήρες από τρία διαφορετικά πρότζεκτ του MCU. Εκτός από τη Λάρσον ως Κάρολ Ντένβερς, στην ταινία συμμετέχουν επίσης η η Ιμάν Βελλάνι ως Καμάλα Καν από την περσινή σειρά του Disney+ «Ms. Marvel» και η Τεγιόνα Πάρις ως Μόνικα Ραμπώ από το «Wandavision» του 2021. Και οι τρεις χαρακτήρες έχουν, σε διάφορα σημεία, χρησιμοποιήσει είτε τα ψευδώνυμα «Captain Marvel» είτε τα ψευδώνυμα «Ms. Marvel» στα πρωτότυπα κόμικς.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Marvel Studios’ The Marvels | Teaser Trailer
Η σκηνή μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου του «Ms. Marvel» είδε την Καμάλα, μια έφηβη από το Νιου Τζέρσεϊ και φρέσκια υπερήρωα, να ανταλλάσσει απροσδόκητα θέσεις με την Κάρολ, μια πρώην πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας με εξωγήινες δυνάμεις και αγαπημένη υπερήρωα της Καμάλα. Οι τηλεθεατές είδαν μόνο την Κάρολ να συντρίβεται στην κρεβατοκάμαρα της Καμάλα, αλλά το «The Marvels» συνεχίζει για το μέρος όπου μεταφέρθηκε η Καμάλα.

Κλείσιμο
Περιπλέκοντας τα πράγματα, η Μόνικα, η κόρη της παλιάς φίλης της Κάρολ (Λασάνα Λιντς) και μυστική πράκτορας με δυνάμεις απορρόφησης ενέργειας, καταλήγει επίσης να ανταλλάσσει θέσεις τόσο με την Κάρολ όσο και με την Καμάλα. Οι τρεις γυναίκες καταλαβαίνουν ότι οι ανταλλαγές συμβαίνουν ενώ χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται για να βρουν την πηγή πίσω από αυτό το ξαφνικό μυστήριο.

Η Νία ΝταΚόστα, στην τρίτη της ταινία μεγάλου μήκους, σκηνοθετεί το «The Marvels»- η σκηνοθέτης του «Little Woods» είχε συνεργαστεί προηγουμένως με την Πάρις στην ταινία «Candyman» του 2021 και σκηνοθέτησε τις post-credit σκηνές μετά το τέλος της ταινίας «Ms. Marvel». Η ΝταΚόστα είναι μία από τους τέσσερις σεναριογράφους που έχουν πιστωθεί στο σενάριο.

Δείτε την ανάρτηση της Μπρι Λάρσον

Εκτός από τους τρεις πρωταγωνιστές, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον αναλαμβάνει και πάλι τον μακροχρόνιο ρόλο του ως Nικ Φιούρι, στη δεύτερη Marvel ταινία του φέτος.

Το «The Marvels» θα είναι η τρίτη ταινία της «Πέμπτης Φάσης» του MCU που θα κυκλοφορήσει, αφού η φάση ξεκίνησε με το «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», που αποδοκιμάστηκε από τους κριτικούς και απογοήτευσε εμπορικά τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Επίσης, το πολυαναμενόμενο σίκουελ εξακολουθεί να είναι ένα από τα πολλά έργα του MCU που θα κυκλοφορήσουν φέτος. Τον επόμενο μήνα θα έρθει το «Guardians of the Galaxy Vol. 3», η τελευταία ταινία του James Gunn για το franchise πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του στην DC. Στο Disney+, η μικρού μήκους σειρά «Secret Invasion» έρχεται τον Ιούλιο και η 2η σεζόν του «Loki» με πρωταγωνιστή τον Tομ Χίντλεστον αναμένεται κάποια στιγμή φέτος. Ο προκάτοχός του «The Marvels», «Captain Marvel» είναι μία από τις πιο κερδοφόρες ταινίες του στούντιο, με εισπράξεις 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Το «The Marvels» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου, αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κλέιμαν για τον βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Στο 2,6% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2023, τρεις φορές πάνω από την ευρωζώνη, λέει το ΔΝΤ


Κόντρα Καλλιάνου - Τατσόπουλου για τον «Άγιο Παΐσιο» - «Είσαι χυδαίος πολέμιος της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης