Superman Legacy: Ξεκινάει η παραγωγή της νέας υπερηρωϊκής ταινίας

Superman Legacy: Ξεκινάει η παραγωγή της νέας υπερηρωϊκής ταινίας

Χωρίς τον Χένρι Κάβιλ και με έναν φρέσκο Τζέιμς Γκαν στο τιμόνι της DC, ανακοινώνεται η έναρξη του νέου σύμπαντος των ταινιών κόμιξ

Superman_James_Gunn
Ο Τζέιμς Γκαν, που πρόσφατα πήρε τα σκήπτρα της DC, ανακοίνωσε στο Twitter ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή του «Superman: Legacy». Η ταινία θα αποτελέσει το επίσημο ξεκίνημα του νέου σύμπαντος της DC υπό την εποπτεία του Τζέιμς Γκαν και του συν-επικεφαλής των DC Studios Πίτερ Σαφράν.

«Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της κληρονομιάς», έγραψε ο Γκαν μαζί με μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του σεναρίου του «Superman: Legacy». «Και ποιά καλύτερη μέρα από την ημέρα της επετείου του Superman για να βουτήξω πλήρως στην πρώιμη προ-παραγωγή του "Superman: Legacy"; Κοστούμια, σχεδιασμός παραγωγής και πολλά άλλα έχουν ξεκινήσει τώρα».

Δείτε την ανάρτηση
Ο Τζέιμς Γκαν κρατάει τους θαυμαστές ενήμερους για το «Superman: Legacy» σε κάθε βήμα του. Η ταινία επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο, όταν ο Γκαν και ο Σαφράν αποκάλυψαν την πρώτη σειρά κινηματογραφικών και τηλεοπτικών τίτλων για το νέο σύμπαν της DC. Εκτός από το «Superman: Legacy», ταινίες όπως το «Supergirl: World of Tomorrow» και «The Brave and the Bold» (μια ταινία για τον Batman και τον Robin) βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη. Ο Τζέιμς Γκαν θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία του «Superman».

Σύμφωνα με μια πρώτη σύνοψη από την Warner Bros., το «Superman: Legacy» αφηγείται την ιστορία του «ταξιδιού του Superman να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ του Smallville, Kansas. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη».

Κλείσιμο
Επειδή ο Γκαν επανεκκινεί τον Superman για τη μεγάλη οθόνη με έναν νεότερο Άνθρωπο από Ατσάλι, αυτό σημαίνει ότι ο προηγούμενος ηθοποιός του Superman Χένρι Κάβιλ δεν θα παίζει πλέον τον υπερήρωα. Ο Χένρι Κάβιλ υποδύθηκε τον Superman στο σύμπαν της DC του Ζακ Σνάιντερ, κάνοντας το ντεμπούτο του με το «Man of Steel» και επαναλαμβάνοντας τον ρόλο στο «Batman v Superman: Dawn of Justice» και στο «Justice League». Ο Γκαν δεν έχει ανακοινώσει το καστ για το «Superman: Legacy».
shutterstock_1884878014
Από τα τέλη Μαρτίου, ο Γκαν επιβεβαίωσε ότι κανένας ηθοποιός δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε συζητήσεις για να γίνει ο νέος Superman. Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης διέψευσε τότε τις φήμες για το casting του Λόγκαν Λέρμαν και έγραψε στο Twitter: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ηθοποιό για το ρόλο. Απλά φτιάχνω προσωπικές λίστες, προετοιμάζοντας υλικό για τις οντισιόν».

Το «Superman: Legacy» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025 από την Warner Bros.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης