Τράβις Μπάρκερ: Οι ευχές του στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - «Είμαι τόσο ευγνώμων που σαν σήμερα γεννήθηκες»

Η αγαπημένη του έκλεισε τα 44 χθες - Δείτε την ανάρτησή του

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είχε τα γενέθλιά της και ο Τράβις Μπάρκερ της ευχήθηκε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

Η γνωστή επιχειρηματίας της οικογένειας Καρντάσιαν έκλεισε τα 44 και δέχτηκε μια σειρά από ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν δημόσια στα social media, εκτός από τις αδερφές της, ήταν ο σύζυγός της και ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ.

Αρχικά, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτή εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

«Η αδερφή ψυχή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που σαν σήμερα γεννήθηκες. Σου αξίζουν όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σου. Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένο από το να σε βλέπω να χαμογελάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«Μου έκλεψες την καρδιά από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Χαρούμενα γενέθλια στην πιο όμορφη, καταπληκτική γυναίκα που περπάτησε ποτέ στη γη. Σε αγαπώ, γυναίκα μου», συνεχίζει.



Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν άφησε αναπάντητες τις ευχές του και άφησε ένα σχόλιο κάτω από τη δημοσίευσή του. «Κλαίω, γιατί με κάνεις τόσο ευτυχισμένη. Σε αγαπώ, άνδρα μου», του απάντησε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr