Τέιλορ Σουίφτ: Η Νταϊάνα Άγκρον απαντά στα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να είναι ζευγάρι

Η ηθοποιός του «Glee» ρωτήθηκε σε συνέντευξή της, για τις φήμες του παρελθόντος που την ήθελαν να είχε σχέση με την ποπ σταρ

«Παρέλαση» κάνουν τα ονόματα των υποψήφιων συντρόφων της Τέιλορ Σουίφτ, λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι η ποπ σταρ χώρισε με τον Τζο Άλγουιν, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Το ίδιο ωστσόσο, συνέβαινε και στο παρελθόν. Μία από τις υποψήφιες σχέσεις της, ήταν και η ηθοποιός, Νταϊάνα Άγκρον, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Glee».

Θαυμαστές των δύο γυναικών υπέθεσαν για πρώτη φορά ότι η 37χρονη ηθοποιός και η 33χρονη σταρ της μουσικής είχαν σχέση, μετά από αναφορά της Άγκρον στο τραγούδι 22 της Σουίφτ από το άλμπουμ της, «Red» του 2012.


Μιλώντας στο Rolling Stone, η Άγκρον απάντησε σχετικά με το «22» της Σουίφτ και το αν αποτέλεσε η ίδια έμπνευση για το κομμάτι: «Εγώ; Ω, μακάρι! Η φιλία μας είναι η έμπνευση για το τραγούδι. Αλλά δεν θα ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος για να με ρωτήσετε γι' αυτό. Δεν μπορώ να το ισχυριστώ αυτό». 

Για τις φήμες ότι έχουν υπάρξει ζευγάρι, απάντησε: «Αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον», διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο όσα ακούγονταν.

Οι δυο τους ήταν φίλες περίπου την εποχή που κυκλοφόρησε το «Red» το 2012, μια περίοδο κατά την οποία έκαναν μερικές κοινές εμφανίσεις.

Στην περιγραφή μίας από τις κοινές τους δημοσιεύσεις στα social media, έγραφε: «η πιο μαγική νύχτα» και οι φήμες για ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσά τους πήραν «φωτιά» και έγιναν μάλιστα, δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης.  


Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης στον Δανίκα: «Μία τετραετία ακόμα, να καθαρίσουμε όλο το χαρτοβασίλειο του Δημοσίου»

Μajestic Athens: Πωλείται το ακριβότερο ακίνητο της Αθήνας έναντι 55 εκατ. ευρώ

Στέψη Καρόλου: Viral στο διαδίκτυο η φωτογραφία με τη μεταμφιεσμένη «Μέγκαν Μαρκλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr