Selena- Justin: Ποιος χωρίζει;

Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά και κάθισε δίπλα – δίπλα σε απονομή βραβείων στο Λος Αντζελες

Μπορεί να μην έφτασαν παρέα κάθισαν όμως δίπλα – δίπλα. Η Selena Gomez και ο Justin Bieber διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς επειδή η 19χρονη δεν εγκρίνει τους φίλους του καλού της.

Το ζευγάρι μάλιστα αντάλλαξε και τρυφερά φιλιά στα «Teen Choice Awards» που πραγματοποιήθηκαν σε ειδική τελετή στο Λος Αντζελες.

Η Selena κατά τη διάρκεια των βραβείων ερμήνευσε τραγούδια της με την μπάντα της «The Scene». Το γκρουπ απέσπασε ένα βραβείο, η Selena 5 και ο Justin 4. H γλυκιά τραγουδίστρια αφιέρωσε τα βραβεία της στο κοινό λέγοντας: «Όλα αυτά είναι δικά σας. Δεν είναι δικά μου».

Η Selena όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε πάνω της όλα τα φλας με τις εμφανίσεις της, Η σταρ έφτασε στην τελετή με ένα ιβουάρ στράπλες φόρεμα το οποίο άλλαξε στη συνέχεια φορώντας ένα ασημί Julien MacDonald με το οποίο πόζαρε δίπλα στα μέλη της μπάντα της. Στο μεταξύ ο 17χρονος Justin εμφανίστηκε με δερμάτινο τζάκετ, παπιγιόν και πουκάμισο.

Στα βραβεία το παρών έδωσαν και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων η Demi Lovato που φωτογραφήθηκε με την Selena Gomenz, η Kendall Jenner με τις αδερφές Kardashian, η Blake Lively, η Taylor Swift, η Tyra Banks, η Fergie και η Zoe Saldana.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr