Σακίρα: Παρακολούθησε τον Λιούις Χάμιλτον στο βρετανικό Grand Prix

Σακίρα: Παρακολούθησε τον Λιούις Χάμιλτον στο βρετανικό Grand Prix

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε σε αγώνα του οδηγού της Formula 1, καθώς τον προηγούμενο μήνα είχε πάει σε Grand Prix στο Μαϊάμι αλλά και στην Ισπανία

shakira_-_hamilton
Η Σακίρα βρέθηκε στο Grand Prix του Silverstone στην Αγγλία, όπου παρακολούθησε τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση το βράδυ της Κυριακής.

Ύστερα, η διάσημη τραγουδίστρια απόλαυσε τη βραδινή της έξοδο στο εστιατόριο - ξενοδοχείο «Chiltern Firehouse», όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η 46χρονη τραγουδίστρια είχε μια γεμάτη ημέρα καθώς πρώτα παρακολούθησε τον Λιούις Χάμιλτον βρετανικό Grand Prix και στη συνέχεια γλέντησε στο διάσημο στέκι των σελέμπριτυ.
Κλείσιμο
Η ποπ σταρ έκανε μια casual εμφάνιση με μπλε τζιν και μαύρο t-shirt την οποία συνδύασε με χοντρά τακούνια. Προηγούμενως, είχε φορέσει μία τζιν μπλούζα - κορσέ και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι.


Ο φημολογούμενος σύντροφός της Σακίρα, ο 38χρονος Χάμιλτον, τερμάτισε στην τρίτη θέση στον αγώνα του στο Silverstone την Κυριακή, πίσω από τον Λάντο Νόρρις που ήρθε δεύτερος και τον Μαξ Βερστάπεν που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Ο διάσημος οδηγός της Formula 1 Χάμιλτον έχει εντοπιστεί με την τραγουδίστρια πολλές φορές τον τελευταίο καιρό.
Εκτός από τις εκδρομές με σκάφος στο Μαϊάμι, όπου είχε πραγματοποιηθεί το Grand Prix και στο οποίο είχε παρευρεθεί η Κολομβιανή τραγουδίστρια, το ζευγάρι δείπνησε και στη Βαρκελώνη μετά τη δεύτερη θέση του Χάμιλτον στους αγώνες εκεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακτοπλοΐα: Έρχεται κυβερνητική παρέμβαση για τα εισιτήρια - «φωτιά»

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ποιους στηρίζει η Ν.Δ. σε Περιφέρειες και Δήμους

Καιρός - Καύσωνας Κλέων: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Έως και 43 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης