Joker - Folie à Deux: Ο υπεύθυνος φωτογραφίας δήλωσε ότι «δεν συναντήθηκε ποτέ με τη Lady Gaga»

Joker - Folie à Deux: Ο υπεύθυνος φωτογραφίας δήλωσε ότι «δεν συναντήθηκε ποτέ με τη Lady Gaga»

Ο Λόρενς Σερ ανέφερε ότι η ηθοποιός είχε υιοθετήσει το method acting κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ότι ήθελε να την αποκαλούν «Λι» αντί για το πραγματικό της όνομα

lady_gaga_-_joker
Ο Λόρενς Σερ, ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής της ταινίας «Joker», αποκάλυψε στο podcast «The Trenches Talk» ότι «δεν συνάντησε καν» τη Lady Gaga στα γυρίσματα της συνέχειας, «Joker: Folie à Deux», επειδή εκείνη ήταν πιθανώς στον ρόλο της όλη την ώρα.

Η Gaga πρωταγωνιστεί απέναντι από τον πρωταγωνιστή Χοακίν Φίνιξ στην ταινία του 2024, ως Χάρλεϊ Κουίν απέναντι από τον Joker του Φίνιξ. Ο Σερ είπε ότι μόνο όταν άρχισε να αποκαλεί την Gaga με το όνομα «Λι» (προφανώς ένα νεύμα στη Χάρλεϊ Κουίν), εκείνη άρχισε να τον συμπαθεί.

«Δεν ήξερα καθόλου τη Στέφανι», είπε ο Σερ αναφερόμενος στο πραγματικό όνομα της Gaga, Στέφανι Γερμανότα.

«Παραδόξως, ένιωθα σαν να μην την είχα γνωρίσει ποτέ, ακόμη και κατά τη διάρκεια των δοκιμών μακιγιάζ/μαλλιάς. Ίσως έφταιγε η φιλοσοφία μου να μην προσπαθώ να μπω στον χώρο τους. Και μετά θυμάμαι ότι για μια εβδομάδα έλεγα: "Θεέ μου, νιώθω σαν να αποσυνδεόμαστε. Ούτε καν να συνδεθούμε. Είμαστε αντίθετοι". Και έλεγα στην ομάδα μου, "Χριστέ μου, δεν μπορώ να το σπάσω. Είτε με μισεί είτε μισούμε ο ένας τον άλλον. Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ"», ανέφερε ο υπεύθυνος φωτογραφίας της ταινίας.
Κλείσιμο
«Δεν έλεγα σχεδόν τίποτα, εκτός από πράγματα τύπου: "Στέφανι, εδώ ήταν η δεύτερη ομάδα σου", τέτοια μικροπράγματα, και μετά ο βοηθός σκηνοθέτη κάποια στιγμή είπε, "Ξέρεις, η Στεφ θα ήθελε να την αποκαλείς Λι στο πλατό"», συνέχισε ο Σερ και πρόσθεσε: «Και ήμουν σαν, 100 τοις εκατό. Το επόμενο πράγμα που είπα ήταν κάτι "Λι" και ήταν σαν να άλλαξαν όλα. Από εκείνο το σημείο και μετά, ήταν σαν... όλη η σχέση μας να άλλαξε. Ήμουν κάπως, εντάξει, ωραία».

Λεπτομέρειες για την πλοκή του «Joker 2» δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και έχει περιγραφεί ως ένα δράμα με μουσικά στοιχεία που διαδραματίζεται μέσα και γύρω από το Άσυλο του Άρκαμ.

Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και Χάρι Λάουτι. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη επιστρέφει ο Τοντ Φίλιπς.
Το πρώτο «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 και συγκέντρωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία με κατηγορία R στην ιστορία του box office. Η ταινία απέσπασε επίσης 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και κέρδισε στον Φοίνιξ το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου.

Το σίκουελ του «Joker» ολοκλήρωσε την παραγωγή του νωρίτερα φέτος και θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 από την Warner Bros.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Βουλή: Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τις πυρκαγιές, θα αποζημιώσουμε αυτούς που επλήγησαν

Φωτιά στο Γεννάδι Ρόδου: Προσπαθούν να «κόψουν» την πυρκαγιά - «Έχει περάσει τον δρόμο», δείτε βίντεο

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Μετά τον καύσωνα έρχονται μπουρίνια και «βουτιά» 8 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης