Αριάνα Γκράντε: Η πρώην σύζυγος του νέου συντρόφου της «αισθάνεται προδομένη και συντετριμμένη»

Η πρώην γυναίκα του ηθοποιού Ίθαν Σλέιτερ, με τον οποίο είναι μαζί η τραγουδίστρια, τον κατηγορεί ότι «εγκατέλειψε την οικογένεια»

Η πρώην σύζυγος του Ίθαν Σλέιτερ, Λίλι Τζέι, λέγεται ότι αισθάνεται «προδομένη» που ο ηθοποιός βγαίνει με την Αριάνα Γκράντε και αισθάνεται ότι «εγκατέλειψε» την οικογένειά τους.

Υποστηρίζεται ότι ο Σλέιτερ ενημέρωσε τη σύζυγό του για το νέο ειδύλλιο μόνο λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση και εκείνη «αιφνιδιάστηκε» εντελώς, καθώς πριν από λίγους μήνες καλωσόρισαν ένα παιδί μαζί.
Πηγές από το περιβάλλον της Λίλι Τζέι - η οποία παντρεύτηκε τον Σλέιτερ το 2018 και καλωσόρισε τον γιο τους τον Αύγουστο του 2022 - δήλωσαν στο TMZ ότι είναι «συντετριμμένη που η οικογένειά της διαλύθηκε».

Λέγεται επίσης ότι είναι αναστατωμένη από το γεγονός ότι ο γιος τους δεν θα έχει και τους δύο γονείς γύρω του συνεχώς και αισθάνεται ότι ο Σλέιτερ έχει «γυρίσει εντελώς την πλάτη του στην οικογένειά του».

Επίσης, η «συντετριμμένη» νέα μαμά αισθάνεται «προδομένη» επειδή η Γκράντε είχε περάσει στο παρελθόν χρόνο με την ίδια και τον Σλέιτερ όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Μια άλλη πηγή υποστήριξε ότι «η Αριάνα και ο Ίθαν προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να σεβαστούν τους πρώην τους καθώς επιδιώκουν αυτή τη νέα σχέση».

Δεν είναι σαφές πότε η Γκράντε και ο Σλέιτερ άρχισαν να βγαίνουν, αλλά έχει υποστηριχθεί ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε «πριν από αρκετούς μήνες». Πάντως και οι δύο μαζί συμμετέχουν στην ταινία «Wicked» που αναμένεται να κυκλοφορήσει. 
Μια πηγή υποστήριξε ότι ο Σλέιτερ ενημέρωσε τη σύζυγό του για το ειδύλλιο του με την Γκράντε και ζήτησε διαζύγιο «λίγες μέρες πριν από την είδηση».

Από την πλευρά της η διάσημη ποπ σταρ χώρισε από τον σύζυγό της Ντάλτον Γκόμεζ τον περασμένο Ιανουάριο, το οποίο έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Ακραίος καύσωνας και σήμερα - Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια κόσμος θα βιώσει θερμοκρασίες πάνω από 41 °C


Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και ενισχύσεις - Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο του Οικονομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr