Σάρον Όσμπορν: «Τρεις μέρες την εβδομάδα μένω νηστική»

Ολοένα και πιο αδύνατη εμφανίζεται σε εξόδους της η 70χρονη τηλεπερσόνα

Η Σάρον Όσμπορν εθεάθη χθες βράδυ στο Λονδίνο και είναι πιο λεπτή από ποτέ. Η 70χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε ότι τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα μένει νηστική.
Τον περασμένο Ιούνιο είχε αποκαλύψει ότι με τη χρήση του φαρμάκου που χορηγείται σε διαβητικούς είχε καταφέρει να χάσει αρχικά 12 κιλά. Η κατάσταση όμως φαίνεται πως έχει ξεφύγει καθώς πλέον έχει χάσει πάνω από 50 κιλά.

Η Σάρον παραδέχτηκε ότι περνάει μέρες χωρίς φαγητό στο The Osbournes Podcast. Σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε αποκλειστικά με τη DailyMail.com, η πρώην κριτής του X Factor συζητούσε με τον καλεσμένο της Τζέισον Κένεντι πόσο γρήγορα ο κόσμος θα μπορούσε να βυθιστεί στο χάος αν οι άνθρωποι έμεναν χωρίς εννέα γεύματα στη σειρά.

Ο Τζακ εξήγησε: «Αν έχεις κάτι που κάποιος θέλει, θα σε σκοτώσει γι' αυτό. Ξέρετε πόσο μακριά βρισκόμαστε ως κοινωνία από την πλήρη και απόλυτη κατάρρευση; Εννέα γεύματα. Όταν το αναλύεις, είσαι εννέα γεύματα μακριά από την πλήρη και απόλυτη κατάρρευση. Αυτό σημαίνει τρεις μέρες πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Αυτό απομακρύνεται για τους ανθρώπους, αν περάσουν τρεις μέρες χωρίς φαγητό, θα δολοφονήσουν ο ένας τον άλλον, τους γείτονές τους, τα πάντα».



Η Σάρον απάντησε στη συνέχεια: «Θεέ μου, το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα. Τουλάχιστον τρεις μέρες χωρίς φαγητό. Αυτό λέγεται διαλείπουσα νηστεία», απάντησε ο Κένεντι.

Η Σάρον είχε μιλήσει για την απώλεια βάρους της κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored του Talk TV, και είχε παραδεχτεί πως: «Δεν ήθελα να γίνω τόσο αδύνατη».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ΑΑΔΕ θα στέλνει «push» σε... ξεχασιάρηδες οφειλέτες - Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

«Λιμνούπολη» ο Βόλος από την κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι, εκατοντάδες απεγκλωβισμοί - Δραματικά βίντεο

Σήματα «έξωσης» στον ΣΥΡΙΖΑ: Εν μέσω πυρών και χαμηλών ποσοστών οι αλλαγές στο οργανόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr