Τζον Λένον: Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε τη μεγάλη του ανησυχία

Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον έχω, ανέφερε σε πρόσφατη αναφορά του 

Μπορεί ο θάνατος του Τζον Λένον να ήρθε ξαφνικά στα 40 του χρόνια, όμως το θρυλικό «σκαθάρι» είχε σκεφτεί πολύ πιο πριν τον χαμό του.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για τον στενό φίλο του στο podcast με τον τίτλο «McCartney: A Life in Lyrics», όπου αποκάλυψε ότι ο Λένον, πολύ πριν δολοφονηθεί έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, είχε αναπτύξει ένα μεγάλο άγχος, για τη μετά θάνατον φήμη που θα είχε.

«Τον θυμάμαι να μου λέει: ''Πολ, ανησυχώ για το πώς θα με θυμούνται οι άνθρωποι όταν πεθάνω'', και με σόκαρε κάπως» είπε ο 81χρονος στο podcast και πρόσθεσε: «Είπα ''Εντάξει, υπομονή, κρατήστε το ακριβώς εκεί. Οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι ήσουν υπέροχος, έχεις κάνει ήδη αρκετή δουλειά για να το αποδείξεις αυτό''».

Ο ΜακΚάρτνεϊ συνέχισε, λέγοντας: «Ήμουν κάτι σαν ιερέας του. Συχνά έπρεπε να πω: ''Γιε μου, είσαι υπέροχος, μην ανησυχείς γι' αυτό'', και το δεχόταν. Θα τον έκανε να νιώσει καλύτερα».

Για τη συνεργασία τους, σχολίασε: «Αν κάποιος με ρωτήσει, ''Πώς ήταν να δουλεύεις με τον Τζον;'' Ήταν πιο εύκολο, πολύ πιο εύκολο, γιατί υπήρχαν δύο μυαλά στη δουλειά. Και αυτή η αλληλεπίδραση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θαυματουργή. Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον έχω, πάρα πολύ». 


Ειδήσεις σήμερα:

Στο μαχαίρι με το αίμα του Κατσούρη εντοπίστηκε το DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πριν πέντε ημέρες

Μπλε, πορτοκαλί, κίτρινος ή πράσινος λογαριασμός ρεύματος; Ποιος συμφέρει περισσότερο

Αλέξης Κούγιας: Χαμός στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής - «Θα λέω ό,τι γουστάρω, αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο»






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr