Σάνεν Ντόχερτι: Ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε ότι είχε σχέση όταν η ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο

Σάνεν Ντόχερτι: Ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε ότι είχε σχέση όταν η ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο

Η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι ο Κερτ Ισβαριένκο είχε εξωσυζυγική σχέση όταν χειρουργήθηκε για την αφαίρεση του όγκου

doherty-husband
Ο εν διαστάσει σύζυγος της Σάνεν Ντόχερτι, Κερτ Ισβαριένκο, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ότι είχε σχέση πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλό της.

Η 52χρονη ηθοποιός και ο Ισβαριένκο «ζούσαν χωριστές ζωές» για δύο χρόνια πριν από την εγχείρησή της τον Ιανουάριο του 2023, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της φωτογράφου που μίλησε στο TMZ.

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι ο Ισβαριένκο ήταν ειλικρινής σχετικά με την έναρξη μιας νέας σχέσης με κάποια άλλη, ενώ αυτός και η Ντόχερτι ζούσαν σε διαφορετικές πολιτείες.
Κλείσιμο

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο Ισβαριένκο είπε στη Ντόχερτι για τη νέα του σχέση αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά του 2023, δηλαδή λίγες μέρες πριν πέσει και κάνει μαγνητική τομογραφία, κατά την οποία οι γιατροί ανακάλυψαν τον όγκο στον εγκέφαλό της.

Ωστόσο, η Ντόχερτι κατέφυγε στο Instagram την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου υποστηρίζοντας ότι αυτή η εκδοχή της ιστορίας ήταν «απόλυτο ψέμα» και τονίζοντας ότι «η αλήθεια έχει σημασία».

Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι ο Ισβαριένκο ζούσε στο Τέξας ενώ η ηθοποιός ήταν στην Καλιφόρνια όταν οι γιατροί βρήκαν τον όγκο της, ωστόσο εκείνος επέστρεψε αεροπορικώς και πήγαινε μαζί της στα ραντεβού με τους γιατρούς, πριν εκείνη του πει το πρωί της εγχείρησης ότι δεν ήθελε να είναι εκεί.

Στη συνέχεια, το άτομο τόνισε ότι παρόλο που η χρονική στιγμή δεν ήταν ιδανική, ο Ισβαριένκο δεν κρυβόταν πίσω από την πλάτη της Ντόχερτι.

Η γυναίκα που συνδέεται με τον Ισβαριένκο είναι η ατζέντισσά του Κολιέρ Γκριμ, και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Εντωμεταξύ, σε δήλωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ντόχερτι είπε ότι θα αναφερθεί στον γάμο και τη σχέση της στο podcast «Let's Be Clear».

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Ισβαριένκο για σχεδόν 12 χρόνια πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Έκανα μ... πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη

Taste Atlas: Διέπρεψε η ελληνική κουζίνα - Δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο

37 βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας η απάντηση της Αθήνας στην αδιαλλαξία Ράμα για την υπόθεση Μπελέρη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης