Χάλι Μπέρι: Χαμός με τον σύντροφό της στο Instagram - Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της

Ο Βαν Χαντ αποδοκιμάστηκε στα social media που ευχήθηκε για την Ημέρα της Μητέρας με αυτόν τον τρόπο

Ο σύντροφος της Χάλι Μπέρι έφερε αναστάτωση στο Instagram. Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, ο Βαν Χαντ, που είναι ζευγάρι με τη Χολιγουντιανή ηθοποιό τα τελευταία χρόνια, ανάρτησε μία φωτογραφία της στο μπαλκόνι.

Στο στιγμιότυπο, η Μπέρι ποζάρει ολόγυμνη έχοντας την πλάτη της γυρισμένη προς τον δρόμο κάτω από το σπίτι και τον φωτογραφικό φακό. Ο Χαντ όχι μόνο επέλεξε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, αλλά δεν κάλυψε καν τα επίμαχα σημεία της συντρόφου του.

Το στιγμιότυπο που ανέβασε

Στη λεζάντα, ο Χαντ έγραψε: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας από τα βάθη της καρδιάς μου. Σκ..ά, δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω αυτό! Αλλά... πρέπει να το παραδεχτείς αυτό... γα...ο!».

Στα σχόλια, κάποιοι τον επαίνεσαν για το πώς δείχνει τον θαυμασμό του στη Χάλι Μπέρι. Πολλοί όμως αντέδρασαν, τόσο για την ανάρτησή του για την Ημέρα της Μητέρας, όσο και για το γεγονός ότι δεν κάλυψε το πίσω μέρος του γυμνού σώματος της Μπέρι. Δεν έλειψαν και τα σχόλια εις βάρος της ηθοποιού, που τελευταία ποζάρει γυμνή, όλο και πιο συχνά. «Βάλε της και μερικά ρούχα» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος τόνισε: «Έτσι δείχνεις τον σεβασμό σου σε μια κυρία;». Τέλος, όσοι έστρεψαν τα βέλη τους προς την ηθοποιό, έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Κάποτε οι γυναίκες δεν χρειαζόταν να βγουν γυμνές για να τραβήξουν την προσοχή».

Δείτε μερικά σχόλια


Ανάμεσα σε όσους προβληματίστηκαν με τη γυμνή φωτογραφία της Μπέρι, ορισμένοι αναρωτήθηκαν αν ο Χαντ δημοσίευσε το παραπάνω στιγμιότυπο, μετά από συνεννόηση με τη σύντροφό του. Όπως φαίνεται από τη λίστα με τα likes, η Χάλι Μπέρι, έχει κάνει like στη φωτογραφία.

Η γυμνή φωτογραφία στο ίδιο μπαλκόνι
Στο ίδιο μπαλκόνι είχε ποζάρει ξανά γυμνή, σε μια ανάρτηση που επίσης είχε προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων. Αν και το στιγμιότυπο είχε αποσπάσει σχεδόν αμέσως πάνω από μισό εκατομμύριο likes  στο Instagram της, η ηθοποιός δέχτηκε και επικριτικά σχόλια.

Ένας λογαριασμός στο Twitter έγραψε για τη viral φωτογραφία: «Φανταστείτε να είστε στα 50 σας και να αναρτάτε ακόμα γυμνές [φωτογραφίες] για την προσοχή στην εμμηνόπαυση, ενώ θα έπρεπε να χαλαρώνετε με τα εγγόνια. Το να γερνάς με αξιοπρέπεια δεν είναι πια κάτι».

Η 56χρονη σταρ του Χόλιγουντ δεν άφησε αναπάντητο το παραπάνω post. Μέσα από το προφίλ της στο Twitter αναδημοσίευσε το κακεντρεχές σχόλιο και με τη σειρά της, συνόδευσε την ανάρτηση, γράφοντας: «Το ξέρατε παιδιά ότι η καρδιά μιας γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της;». Η ίδια φαίνεται πως διέγραψε την ανάρτησή της, αφού δεν εμφανίζεται πια στο Twitter.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα γίνει με τη Βόρεια Μακεδονία μετά το φάλτσο της Σιλιάνοφσκα - Τα κενά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Εφοριακοί με scanner στο δρόμο θα «παγιδεύουν» παράνομους οδηγούς - Έως €10.000 τα πρόστιμα

Η υποδοχή του νικητή της Eurovision, η επιστροφή της Σάττι και η χώρα που ενδέχεται να μην ξανασυμμετάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr