Ντουέιν Τζόνσον: Αγνώριστος στον νέο του ρόλο ως ο θρυλικός πρωταθλητής των MMA, Μαρκ Κερ

Στο «Smashing Machine» ο ηθοποιός έχει μαύρα μαλλιά και προσθετικά στο πρόσωπο 

Ο Ντουέιν Τζόνσον μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας «The Smashing Machine».

Στο φιλμ υποδύεται τον διάσημο παλαιστή Μαρκ Κερ και προκειμένου να του μοιάσει εμφανισιακά, έκανε αρκετές αλλαγές.

Αρχικά ο Τζόνσον φόρεσε περούκα, μιας και ο Κερ έχει μαύρο μαλλί. Ακόμη, χρειάστηκε να βάλει προσθετικά στο πρόσωπό του, προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο στην εξωτερική εικόνα του παλαίμαχου παλαιστή.

Πολλοί από τους followers του ηθοποιού σχολίασαν την ομοιότητα ανάμεσα στους δύο άντρες και την επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού.

Στην ταινία της Α24 ξεδιπλώνεται η ιστορία του θρυλικού μαχητή του MMA, που πάλεψε με τους εθισμούς και τον γάμο του, ενώ μεταμορφωνόταν σε είδωλο του αθλήματος. «Αφηγείται την χωρίς όρια ιστορία του, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του με τον εθισμό, τη νίκη, την αγάπη και τη φιλία», αναφέρει το Deadline για το «Smashing Machine».

Στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί ως Ντον Στέιπλς, η Έμιλι Μπλαντ. 

Ο Κερ συνάντησε τον Τζόνσον και προπονήθηκε μαζί του, για τις ανάγκες των γυρισμάτων, κάτι που έκανε γνωστό ο δεύτερος στο Instagram.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις ανεκτίμητες γνώσεις του, που είχε την ευγένεια να μου μεταδώσει» έγραψε ο Τζόνσον. Η ταινία είναι σε στάδιο παραγωγής και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2025.

Ο Μαρκ Κερ, υπήρξε αθλητής του MMA και κάτοχος δύο φορές του τίτλου του πρωταθλητή του UFC. Το 2003, η ζωή του αποτυπώθηκε στο ντοκιμαντέρ του HBO, επίσης με τίτλο «The Smashing Machine», το οποίο περιέγραφε λεπτομερώς την καριέρα του στο ΜΜΑ καθώς τον εθισμό του στα παυσίπονα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Υπαίθριο κλουβί»: Καταδίκη-κόλαφος για τη Μόρια επί ΣΥΡΙΖΑ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Πέθανε στα 51 του ο «Εσκομπάρ» της Κρήτης - Αποφυλακίστηκε με άδεια λίγων ωρών ο γιος του για να πάει στην κηδεία


Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο - Σιγκαπούρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr