Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ισχυρίστηκε ότι υπέστη σοβαρή νευρική βλάβη

Η τραγουδίστρια προχώρησε στην αποκάλυψη με ανάρτησή της που διέγραψε αργότερα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε σε μια ανάρτηση στο Instagram - που έχει πλέον διαγραφεί - ότι θέλει να συγχωρήσει τους ανθρώπους που φέρεται να της προκάλεσαν «σοβαρή νευρική βλάβη», που βιώνει στη δεξιά πλευρά του σώματός της. Μάλιστα, τόνισε ότι η βλάβη είναι τόσο άσχημη που «δεν μπορεί καν να σκεφτεί μερικές φορές».
«Υπήρξε μια εποχή που με κρατούσαν σε ένα σημείο παρά τη θέλησή μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», έγραψε, αναφερόμενη ενδεχομένως στο διάστημα που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

«Από τότε δεν είμαι η ίδια», συνέχισε η Σπίαρς. 

Στο μήνυμά της, πρόσθεσε: «Παρουσιάζω τον εαυτό μου ως πολύ συγκροτημένο στο Instagram, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι πέρασε το σώμα μου!!!». Παρά το γεγονός ότι έγραψε για το ταραγμένο παρελθόν της στα απομνημονεύματά της «The Woman In Me», η Σπίαρς δήλωσε ότι το «εξαιρετικά βαθύ» τραύμα της είναι «ακόμα εκεί και πιθανώς θα είναι πάντα εκεί».
Είναι κάτι που, όπως είπε, έμαθε να αντιμετωπίζει κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί και γνωρίζοντας ότι «είναι εντάξει να είμαι αναστατωμένη κάποιες μέρες ή να μην είμαι καλά», αλλά «αυτό είναι κάτι που δεν νιώθω ότι ο κόσμος μου επέτρεψε να το κάνω». «Νιώθω ότι με εκφοβίζουν και δεν είναι δίκαιο για μένα», υποστήριξε η ποπ-σταρ. «Πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να συγχωρήσω τους ίδιους μου τους γονείς... αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο!!! Θα βάλω τα δυνατά μου για να το ξεπεράσω και να μην απογοητεύσω τους άλλους με τον θυμό μου», έγραψε ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της η Σπίαρς.
Η τραγουδίστρια «κύλησε πάλι στα ναρκωτικά»
Σε κάθε περίπτωση, η Σπίαρς, η ιστορία της οποίας συγκίνησε με την κακομεταχείρισή της από τους γονείς της και την υποχρεωτική κηδεμονία της για 13 χρόνια, δεν δείχνει να μπορεί να απελευθερωθεί από τους δαίμονές της.

Δημοσίευμα του TMZ επικαλείται αναφορές από το περιβάλλον της μεγάλης κάποτε σταρ της ποπ μουσικής και όσα μεταφέρει, δεν είναι αισιόδοξα για το μέλλον της.

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο να βλάψει τον εαυτό της» αναφέρουν οι πηγές, σύμφωνα με τις οποίες «ήταν μεγάλο λάθος που τερματίστηκε η υποχρεωτική κηδεμονία της». Το ίδιο μέσο κάνει λόγο για πολλά άτομα από τη ζωή της Σπίαρς, που εκφράζουν έντονη ανησυχία για την κατάληξή της. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι η τραγουδίστρια «κύλησε πάλι στα ναρκωτικά».
«Η ψυχική υγεία της βρίσκεται σε κατρακύλα από τότε που έληξε η κηδεμονία. Συχνά δεν παίρνει τα φάρμακα που τη σταθεροποιούν, πίνει και κάνει χρήση διαφόρων ναρκωτικών, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, γιατί έχει προβλήματα κατάχρησης ουσιών που την έστειλαν πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης» λένε για ένα από τα μεγαλύτερα pop idols παγκοσμίως.

«Μας είπαν» γράφουν στο TMZ, «ότι έχει ριζικές εναλλαγές στη διάθεσή της και συχνά ξεσπά σε οργή που καταλήγει σε σωματική βία. Υπάρχουν φορές που είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν μαζί της επειδή δεν μπορεί να συμμετάσχει σε λογική συζήτηση».

Όσο για τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ, μόνο αρνητικά σχόλια έχουν ακουστεί, για τις προθέσεις που έχει σχετικά με τη Σπίαρς, αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντί της. Τον αποκαλούν «εγκληματία, που χειρίζεται το νοικοκυριό της και τη ζωή της».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr