Νίκι Μινάζ: Αποκάλεσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα «καλή της φίλη» και το κοινό απόρησε - Ήσουν 14 όταν πέθανε, της γράφουν

Το κοινό της ράπερ έσπευσε να αφήσει τα σχόλιά του στο Twitter,  μετά τη δήλωσή της

Κανείς από τους θαυμαστές της Νίκι Μινάζ που βρέθηκαν στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να την παρακολουθήσουν, δεν περίμεναν η ράπερ να κάνει μια αφιέρωση στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η 41χρονη τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή και ρώτησε το κοινό της: «Από πού κατάγεστε;», όταν κάποιος της απάντησε: «Από την Ουαλία».

Στη συνέχεια, η Νίκι Μινάζ χρησιμοποίησε βρετανική προφορά και μίλησε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο πλήθος, αποκαλώντας την «καλή της φίλη».

«Ουαλία ε; Μου θυμίζει πάντα μια καλή μου φίλη, που δεν είναι πια εδώ. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ας τηρήσουμε ένα λεπτό σιγής για αυτή», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας το πλήθος απορημένο με τη δήλωσή της.

Υπενθυμίζεται πως όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 36 ετών, το 1997, η Νίκι Μινάζ ήταν μόλις 14 ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αφιέρωσή της στη Νταϊάνα και ο χαρακτηρισμός «καλή μου φίλη» έκαναν το κοινό να απορήσει, σχολίαζοντας το τι συνέβη, στο Twitter.

«Μια αγαπημένη μου φίλη… Ήταν 14 όταν πέθανε η Νταϊάνα…», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αν μπορώ να έχω φίλο τον Χριστό, τότε κι εσύ μπορείς να έχεις την Νταϊάνα».

Δείτε μερικά σχόλια: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr