Χάλι Μπέρι - Ολιβιέ Μαρτίνεζ: Κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια του γιου τους

Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να παρακολουθήσει συνεδρίες, προκειμένου να «επιλύσει τις διαφορές του» για το καλό του παιδιού του

Η Χάλι Μπέρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να παρακολουθήσει συνεδρίες, προκειμένου να «επιλύσει τις διαφορές και τις συγκρούσεις του σε μία προσπάθεια να έχουν την κοινή επιμέλεια του γιου τους επιτυχώς».

Και οι δύο γονείς θα παρακολουθήσουν δύο μεμονωμένες συνεδρίες για την ανατροφή του 10χρονου και τουλάχιστον έξι κοινές, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα.

Ο σύντροφος της Χάλι Μπέρι, Βαν Χαντ θα έχει επίσης, τη δυνατότητα να παραστεί κι ο ίδιος στις κοινές συναντήσεις. Μόλις το ζευγάρι ολοκληρώσει τις συνεδρίες, τότε ο δικαστής θα αποφασίσει αν χρειάζονται κι άλλες ή αν η «συνεργασία» τους έχει ολοκληρωθεί.

Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2015, μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου. Οκτώ χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2023, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους και το συμφωνητικό επιμέλειας.

Τους παραχωρήθηκε από κοινού η νομική επιμέλεια του γιου τους και η Μπέρι συμφώνησε να πληρώσει στον Μαρτίνεζ διατροφή ύψους 8.000 δολαρίων, μηνιαίως.

Η ηθοποιός καλείται επίσης, να πληρώσει το «4,3% οποιουδήποτε εισοδήματος λαμβάνει, αν αυτό ξεπερνά τα 2.000.000$», ως πρόσθετη υποστήριξη.

Επιπλέον, η ηθοποιός συμφώνησε να πληρώσει τα «δίδακτρα ιδιωτικού σχολείου, τις σχολικές στολές και τα σχολικά είδη» του γιου της, αλλά με την προϋπόθεση ότι οι πληρωμές θα πάνε απευθείας στο σχολείο και όχι στον πρώην της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Με ασύμμετρη απάντηση απειλεί η Μόσχα μετά το «οκ» Μπάιντεν στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με όπλα των ΗΠΑ

Βορίδης: Δημιουργεί καχυποψία ότι ο Κασσελάκης δεν εμφανίζει το πόθεν έσχες

Για την αξία του ταξιδιού σε κείμενα Καζαντζάκη, Παλαμά και Χατζηδημητρίου τα θέματα της Γλώσσας στις Πανελλαδικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr