Ρούπερτ Μέρντοχ: Γαμπρός για πέμπτη φορά στα 93 του - Φωτογραφίες από τον γάμο με την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου

Ρούπερτ Μέρντοχ: Γαμπρός για πέμπτη φορά στα 93 του - Φωτογραφίες από τον γάμο με την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου

Ο γάμος του με την 67χρονη Έλενα Ζούκοβα, πραγματοποιήθηκε στον αμπελώνα του στο Bel Air στην Καλιφόρνια

Murdoch-Zhukova-arthrou
Ο Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύτηκε την Έλενα Ζούκοβα, σε μία λιτή τελετή.

Ο γάμος του 93χρονου ιδιοκτήτη της News Corporation με την 67χρονη πεθερά του Σταύρου Νιάρχου, πραγματοποιήθηκε στον αμπελώνα του στο Bel Air. Ήταν ο πέμπτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο χρόνο, μετά το διαζύγιο του Μέρντοχ το 2022 από την τέταρτη σύζυγό του και πρώην μοντέλο, Τζέρι Χολ.

Η Έλενα Ζούκοβα είναι η μητέρα της Ρωσίδας συλλέκτριας έργων τέχνης που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο, Ντάσα Ζούκοβα.
Κλείσιμο

Η γνωριμία με τη Ζούκοβα

Ο Μέρντοχ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια, γνώρισε τη Ζούκοβα μέσω της τρίτης συζύγου του, Wendi Deng.

Το ζευγάρι επέλεξε μια λιτή τελετή στον αμπελώνα, όπου ο μεγιστάνας των ΜΜΕ σκοπεύει να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του και να απολαύσει τη σύνταξή του.

Ο Μέρντοχ ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Fox. Corp. και News Corp και θα αφιερώσει τον χρόνο του στην παραγωγή κρασιών παγκόσμιας κλάσης στον αμπελώνα του.

«Θέλει το Moraga να είναι ένα μεγάλο μέρος της κληρονομιάς του», είπε στη DailyMail ένας συνεργάτης του Μέρντοχ. «Θεωρεί ότι είναι δική του ευθύνη να εξασφαλίσει ότι το κτήμα θα έχει ένα ασφαλές μέλλον και ότι περισσότεροι άνθρωποι θα γνωρίσουν το κρασί του. Ήθελε να αποχωρήσει όσο ήξερε ότι είχε χρόνο και αρκετή ενέργεια για να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα, ειδικά στο Moraga».

Ποια είναι η Ελένα Ζούκοβα

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή του Μέρντοχ, μετά την πολύκροτη διάλυση του αρραβώνα του με την Αν Λέσλι Σμιθ (την οποία ο μεγιστάνας είχε χαρακτηρίσει «δώρο θεού»), εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς, με την 67χρονη Ζούκοβα να μπαίνει κατευθείαν στο μικροσκόπιο των ΜΜΕ, που δημοσίευσαν διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Η γοητευτική συνταξιούχος επιστήμονας είναι η μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα, της 43χρονης Αμερικανορωσίδας γκαλερίστα που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο από το 2020. Πρώην σύζυγος της Ντάσα Ζούκοβα, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2017, μετά από περίπου 10 χρόνια γάμου.

Η Ελένα Ζούκοβα εργαζόταν χρόνια ως μοριακή βιολόγος με ειδικότητα στον διαβήτη. Ζει στις ΗΠΑ εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες αφού εγκατέλειψε τη Ρωσία το 1991 με την κόρη της. Με τον Ρούπερτ Μέρντοχ έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, αφού τους σύστησε η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Γουέντι Ντενγκ, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της.

Η δις διαζευγμένη 66χρονη εργαζόταν σε ερευνητική μονάδα του πανεπιστημίου UCLA πριν βγει στη σύνταξη. Πηγές της Daily Mail αναφέρουν ότι της αρέσει πολύ να περνάει χρόνο με τα εγγόνια της.


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα του Σχοινιά - Τι εξετάζουν οι αρχές

Εκκενώθηκε κατάληψη από το στέκι Primavera στο ΑΠΘ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα - Τραυματίστηκε 37χρονος από τη Συρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης