Τζένιφερ Λόπεζ: Μην αφήνετε τις φωνές των λίγων να επισκιάσουν το γεγονός ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί έξω

Τζένιφερ Λόπεζ: Μην αφήνετε τις φωνές των λίγων να επισκιάσουν το γεγονός ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί έξω

To μήνυμα που έστειλε η Λατίνα σταρ στους θαυμαστές της μετά τα αρνητικά δημοσιεύματα

lopez-tvfds
Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν διανύει το τελευταίο διάστημα την καλύτερη φάση της ζωής της.

Εδώ και καιρό, δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη κρίση στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, ενώ αναγκάστηκε να ακυρώσει και την περιοδεία της, με αιτιολογία ότι θέλει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Οι «κακές» γλώσσες υποστηρίζουν ωστόσο πως ένας από τους λόγους που δεν θα ανέβει τελικά στη σκηνή, είναι το γεγονός ότι οι συναυλίες δεν συγκέντρωσαν πολλά εισιτήρια. Παράλληλα, δεν είναι λίγα και τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που περιγράφουν την αγενή συμπεριφορά της.

Την ίδια στιγμή, η νέα ταινία της στο Netflix με τίτλο «Atlas» έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια από κριτικούς και συνδρομητές. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι το συγκεκριμένο φιλμ, έχει καταφέρει να βρεθεί... στην κορυφή του Top 10 πολλών χωρών που είναι διαθέσιμη η streaming υπηρεσία.
BLU_A95031369
Κλείσιμο
Με αφορμή αυτή την κατάκτηση, η Λόπεζ μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, έστειλε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ένα μήνυμα στους θαυμαστές της. Πολλοί όμως, έσπευσαν να συμπεράνουν πως η σταρ, διάλεξε μέσω του συγκεκριμένου μηνύματος να απαντήσει έμμεσα, σε όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα:

Όπως αναφέρει στο μήνυμα: «Γεια σε όλους, μόλις έμαθα κάποια σπουδαία νέα και όλα αυτά χάρη σε ΕΣΑΣ!!! Ο ATLAS είναι στο #1 παγκοσμίως και πάλι αυτή την εβδομάδα!!! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή... αλλά μην αφήνετε τις φωνές των λίγων να επισκιάσουν το γεγονός ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ!!! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Δείτε το μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ
jlo
Στην υπόθεση της ταινίας «Atlas» που πρωταγωνιστεί, η Άτλας Σέπερντ, μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.
ATLAS | Official Trailer | Netflix
Η ακύρωση της περιοδείας
Στις 31 Μαΐου, η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά της, καθώς βλέπει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ να οδεύει προς το τέλος του.

Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησαν στην PageSix και ανέφεραν πως η Λατίνα σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει το tour της, λόγω μιας ευαίσθητης περιόδου στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», έγραφε στο ενημερωτικό δελτίο που έστειλε στους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα, αν δεν ένιωθα ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι να επανορθώσω και να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά».

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μάρκετινγκ, Live Nation ανέφεραν σε δήλωσή τους, πως η περιοδεία «This Is Me… Live» ακυρώνεται, καθώς «η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Αν και κάποια δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο λόγος πίσω από την ακύρωση της περιοδείας ήταν οι χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων, πηγές επέμειναν ότι η τραγουδίστρια το έκανε για προσωπικούς λόγους.



Ειδήσεις σήμερα:


ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης